Uutiset

Työkoneet

Apua minikaivukoneiden kuljetusongelmiin

Hollantilainen SARIS Aanhangers BV on tuonut markkinoille kaksi uutta minikaivukoneen kuljetusvaunua; SARIS Magnum 300V ja 350V.  SARIS Magnum-vaunut ovat kooltaan minikoneille sopivia ja maahantuojan mukaan erittäin lujia. Lastauskorkeus on vain 300 millimetriä, jonka ansiosta minikaivukoneen ajo kyytiin on nopeaa ja turvallista.

Renkaat ovat kokoa 185/60 R12C M+S eli talvirenkaat ilman nastoja. Tukijaloilla varustetut verkkopintaiset rampit eivät ole valmistajan lupausten mukaan liukkaat talviolosuhteissakaan ja kantavat 3000 kiloa.

”Sidontalenkit ovat veeurassa ja valmistettu kulutusta kestävästä kuumasinkitystä valuteräksestä. Nokkapyörä on kiinni rungossa 8 millimetrin vahvuisella teräslaipalla.

Laidat ovat paksua ja kestävää, myös kastamalla kuumasinkittyä terästä”, kertoo kaarinalaisen maahantuoja Alberni Oy:n Martti Alander.

Kuormatilan sisämitat 1700 x 3060 millimetriä ja kantavuudet 2400 (300V) ja noin 2900 kiloa (3500V). SARIS Magnum mallistossa on myös versiot ilman ramppeja, jotka on tarkoitettu raskaiden kauhojen ja polttoainesäiliöiden kuljetukseen.

Hinnat alkavat rampeilla varustettuna 3750 eurosta  (alv 0 %). SARIS Magnum sarjan vaunuihin on saatavana useita käyttöä helpottavia lisävarusteita; muun muassa vararengasteline, kauhankuljetusalusta, verkkolaitasarja sekä pohjan alumiininen turkkilevypinnoitus. Vaunut ovat tilattavissa maalattuna kaksiväriseksi kaikissa RAL-väreissä.

Lue seuraavaksi