Uutiset

Työkoneet

Alain Worp Hyundai Euroopan johtoon

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) on nimittänyt Alain Worpin uudeksi toimitusjohtajakseen. Worp seuraa tehtävässään J.C.Jungia, joka siirtyi takaisin Etelä-Koreaan ja trukkidivisioonan johtotehtäviin. Worp on ollut Hyundain palveluksessa 13 vuotta ja useissa eri johtotehtävissä. Toimitusjohtajaksi mies siirtyy maarakennuskoneiden myyntijohtajan tehtävistä.

HHIE raportoi saavuttavansa tänä vuonna viiden prosentin myynnin kasvun vuoteen 2015 verrattuna. Kyseessä on jo seitsemäs jatkuvaa kasvua osoittava vuosi Euroopassa.

“Euroopassa ei ole ensi vuonnakaan näkyvissä negatiivista kehitystä, mitä tulee maarakennuskonemarkkinohin kokonaisuudessaan. Me Hyundaillakin odotamme siis kehityksen olevan edelleen plus-merkkisen. Sen sijaan Euroopan ulkopuolella kasvu on monilla alueilla heikkoa tai se on negatiivista. Sen takia Euroopassa kilpailu varmasti kiristyy entisestään, kun kaikki valmistajt pyrkivät varmistamaan täällä asemiaan ja kompensoimaan heikkoa kysyntää muualla maailmassa. Konevalmistajilla on edessään edelleen kovat ja haastavat ajat”, tiivistää Worp.

Lue seuraavaksi