Tapahtumat

Kuljetuskalusto

Rekkatapahtuma Torandassa Torniossa 17.–18.6.2022.

Pe17.06.2022 - 18.06.2022

Torniossa, Torniojoen rannalla, tapahtumakeskus Torandassa, järjestetään 17.–18.6. Rekkatapahtuma.

Truck Meet Tornio

Perjantaina 17.6. autot ja näytteilleasettajat saapuvat Torandaan, osoitteeseen Näätsaarentie 241, ja lauantaina näyttely on avoinna yleisölle klo 10–20, jolloin alueelle on vapaa pääsy. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua hienoihin rekkoihin ja rekkabongarit ovat erityisen tervetulleita. Samalla voi nauttia Toranda-ravintolan antimista.

Tapahtumassa ovat mukana mm. Scania Suomi, Wetteri Power, Veho Trucks, öljy-yhtiöitä, korjaamoyrityksiä sekä muita alan yhteistyökumppaneita.

Alan ammattilaisille tapahtuma on tilaisuus tavata kollegoita, tehdä kauppaa, jakaa kokemuksia ja verkostoitua alalla toimivien yrittäjien ja kuljettajien kesken. Tämä on myös hyvä mahdollisuus kuljetusalasta kiinnostuneille tutustua alaan, ja tarvittavat valmiudet jo omaaville tämä voi olla hyvä mahdollisuus jopa työpaikan etsimiseen!

Lauantai-iltana luvassa on iltabileet, joissa esiintyvät Mika Jefremoff ja Tinakuu sekä illan päätteeksi rokit veivaa FreshX. Iltabileisiin liput maksavat 10 euroa ja niitä voi ostaa paikan päältä.

Lauantaina on myös mahdollisuus osallistua ammattipätevyyden koulutuspäivään, jonka järjestää SKAL-Suoritealat ry Pohjois-Suomen jaosto. Ilmoittautuminen koulutukseen skals@skal.fi. Koulutuksen hinta tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja:

Näyttelyautot: Niklas Maliniemi 0408400626

Yhteistyökumppanit / näytteilleasettajat: Juhani Maliniemi 0405048644

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Toranda Events sekä Tornion kuorma-autoilijat ry ja SKAL-Suoritealat ry Pohjois-Suomen jaosto.

Truck Meet Tornio

Lue seuraavaksi