Uutiset

Yleinen

Victron Blue Power IP65 ja Blue Smart IP65-laturit ammattilaiselle

Victron Energy on kehittänyt yli 40 vuoden ajan lyijyakkujen latureita. Victron Energyn uudessa Blue Smart IP65-latureissa (12V 4A, 5A , 7A, 10A ja 24V 5A, 8A) on nyt sisäänrakennettu Bluetooth. Latureita voidaan säätää älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen ladattavalla Victron- Connect- iOS tai Androidsovelluksella.

Laturit ovat hyväksytty ulkokäyttöön Suomessa ja varustettu Suomen standardin mukaisella verkkojohdolla. Kotelon suojausluokka on  IP65 ja se on suljettu, vesi- ja kemikaalitiivis. Laturissa on ylilämpö-, oikosuku-, napaisuus- ja kipinöintisuojaus. Laturin toimintalämpötila on -30…+60 C. Latureilla on 5 vuoden takuu.

Latausohjelma on 7-portainen lämpötilakompensoitu ja se toimii avoimille, sekä suljetuille geeli ja AGM-lyijyakuille. Laturissa on ohjelma myös LiFePO4 litium starttija virtalähdekuille, eli yhdellä laturilla voi ladata kaikki yleisimmät akkutyypit. Ohjelma toimii myös ylläpitolaturina tarkastaen akun tilan kerran viikossa ja se käynnistyy sähkökatkoksen jälkeen automaattisesti jatkamaan saavutettua lataustilaa. Siinä on täysin purkautuneiden akkujen elvytysohjelma ja se voi ladata jopa 2V jännitteeseen purkautuneen 12V ehjän lyijyakun. Laturin latausvirta voidaan laskea pienitehoisemmalle akulle. Laturi toimii latausvirtaa kompensoiden jopa +60 C lämpötilassa.

Laturin hyötysuhde on jopa 95% ja tehonkulutus putoaa 0,5 wattiin, kun akku on täysin varautunut. Laturi toimii myös automaattisesti virtalähteenä, jos se ei tunnista akkua kuormana. Latauskaapelit ovat vaihdettavissa pikaliitimellä (M8, hauenluat ja jatkojohto). Laturilla on EN standardien mukaiset hyväksynnät.

Katso lähin jälleenmyyjä www.ikh.fi

Lue seuraavaksi