Uutiset

Yleinen

Valtran traktorimyynti uusiin tiloihin Jyväskylään

Jyväskylän Seppälänkankaalla on avattu toukokuun alussa AGCO Suomi Oy:n uusi palvelukeskus, johon sijoittuvat myynti, huolto- ja varaosapalvelut. Toimipisteen virallisia avajaisia vietetään 4.–6. kesäkuuta. ”Palvelukeskukselle on uudessa paikassa tilaa mukavasti. Tontti on on noin 8000 m² ja päärakennus noin 1300 m². Pihalla on myös 500 m²:n ulkorakennus ja -katos vaihtokoneille” , kertoo myyntipäällikkö Ismo Kauppinen.

Palvelupiste myy Valtra- ja Fendt-traktoreita, Sampo Rosenlew –leikkuupuimureita ja Fella-heinätyökoneita. Se tarjoaa myös laajan valikoiman työlaitteita sekä kunnallisteknisiin töihin että traktoriurakointiin. Lisäksi myyntiin tulee auton perävaunuja, trailereita ja pienkoneita kuten moottorisahoja, ruohonleikkureita ja klapikoneita.

Jyväskylän ja Suolahden huolto- sekä varaosa- ja tarvikemyyntipalvelut ovat siirtyneet AGCO Suomi Oy:n vastuulle. Jyväskylä tulee olemaan uuden traktorihuollon pääpaikka, mutta asiakkaita palvellaan tarvittaessa myös Suolahdessa. Tällä tavoin pystytään nostamaan palvelutasoa ja kehittämään niitä edelleen asiakastarpeita vastaaviksi.

Huollolle on uudessa pisteessä tilaa noin 500 m². Läpiajettavaan halliin mahtuu sisälle jopa yhdeksän konetta yhtä aikaa. Huoltohallissa on eristetty pesupaikka ja nykyaikaisin saatavilla oleva kalusto käytössä.

Seudun varaosamyynti keskitetään Jyväskylän uuteen pisteeseen. Suolahteen jää kuitenkin noutopiste haettavia osia varten.

Myynnissä, huollossa ja varaosissa palvelee tuttu ja kokenut henkilökunta: viisi asentajaa, työnjohto sekä kaksi varaosa- ja kolme konemyyjää.

Myyntipiste sijaitsee Laukaantien varressa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta keskustan ruuhkien ulkopuolella. Myyntipisteen osoite on Palokankaantie 16.

Lue seuraavaksi