Uutiset

Yleinen

Valtra esittelee SVC-ohjaamon huippunäkyvyydellä

Varsinkin kunnallisteknistä urakointia traktorilla harjoittavat arvostavat SVC-ohjaamon polykarbonaatista valmistettuja sivu- ja takalaseja, jotka suojaavat esimerkiksi murskaimen heittämiltä kiviltä. Ainutlaatuiseksi näkyvyys muuttuu, kun SVC-ohjaamon yhdistää metsäohjaamoon, jolloin näkyvyys SVC360-ohjaamosta on erinomainen paitsi sivulle, myös taakse ja ylös. Takanäkyvyydestä on hyötyä esimerkiksi metsätöissä ja tienvarsien korkeita pensasaitoja leikatessa.
SVC-ohjaamo on kehitetty kunnallisteknisen urakoinnin tarpeisiin. Sen edut tulevatkin esille esimerkiksi piennarten hoitotöissä. SVC-ohjaamosta on kuitenkin apua myös muissa töissä: Rakennusten sisällä liikuttaessa, kuten ruokinnassa ja kuivikkeita levitettäessä, tulee näkyvyyden alas ja sivulle olla mahdollisimman hyvä. SVC-ohjaamosta on myös hyötyä metsä- ja peltotöissä, kun tarvitaan hyvää sivunäkyvyyttä ja suojaa.
Viisipilarisia ohjaamoita on perinteisesti käytetty Ranskassa mm. Valtran 6000-sarjan traktoreissa. Nyt SVC-ohjaamo tulee tarjolle myös muissa maissa. SVC-ohjaamo sopii yhteen useimpien muiden Valtran urakointikäytössä tärkeiden ominaisuuksien kanssa, kuten keltaisen tai oranssin värin, tehdasasenteisten teollisuusrenkaiden, etukuormaimen, etunostolaitteen, TwinTrac-taakseajolaitteen ja etujousituksen kanssa.
SVC-ohjaamo tulee saataville kaikkiin N-sarjan HiTech-malleihin N82:sta N141:een. SVC-ohjaamon tuotanto alkaa Suolahden tehtaalla kesällä 2009.

Lue seuraavaksi