Uutiset

Yleinen

Uusi Hakki Pilke 38 Pro

Kone-Agriassa julkaistaan Hakki Pilke 38 Pro -klapikone, joka on osa laajempaa Hakki Pilkkeen nyt julkistettavaa Pro-sarjaa. ”Hakki Pilkkeen Pro-sarja vie klapikoneet uuteen aikaan ja uudelle tasolle. Tarjoamme ammattilaisille uuden konesukupolven tehoa ja nopeutta. Tuomme klapintekijöille tuottavuutta tehostavia innovaatioita ja markkinoiden johtavaa suorituskykyä”, toimitusjohtaja Anssi Westerlund lupaa Maaselän Koneelta.

Tampereen KoneAgriassa 12.-14.10. ensiesittelynsä saava Hakki Pilke 38 Pro on jatkumoa tuotekehitystyölle, jonka keskiössä on tiivistynyt asiakasyhteistyö, toteaa Westerlund Hakki Pilke toimittaa vuosittain tuhansia koneita viidelle mantereelle yli 30 maahan, joten tietoa eri markkinoiden ja olosuhteiden vaatimuksista kertyy runsaasti.

”Tunnemme polttopuuammattilaiset ja ammattilaiset tuntevat meidät. Esimerkiksi 38 Pron HakkiCut™ sahauskäyttöliittymä, jossa katkaisu tapahtuu vain napin painalluksella optimoidulla nopeudella sekä AC10-automaattinen ketjunkiristys ovat vastauksia selkeästi esiin nousseisiin asiakastarpeisiin. Tämä on se suunta mihin ohjaamme toimintaa ja tuotekehitystä entistäkin vahvemmin”, kertoo Hakki Pilkkeen kehityspäällikkö Timo Jussila.

38 Pron katkaisua tehostavat HakkiCut™ ja patentoitu AC10 ovat uniikkeja ratkaisuja, joita muut valmistajat eivät tarjoa. Niiden lisäksi 38 Pro sisältää runsaasti muita uusia toimintoja ja parannettuja ominaisuuksia.

”Halkaisuvoimaa on kasvatettu edeltäjäänsä Easy 38:iin nähden ja se riittää reilusti kovimmillekin puulajeille eri puolilla maailmaa. Sykliaika on kolme sekuntia, joten kone on erittäin nopea pienillä ja isoilla puilla. Suurennettu hydrauliöljyn säiliö viilentää lämpötilaa sekä pidentää osien ja öljyn käyttöikää. Poistokuljettimen peruutus on myös yksi uusista ominaisuuksista”, Jussila listaa.

Paitsi tehoa, nopeutta ja tuottavuutta, paljon polttopuuta tekevät ammattilaiset osaavat vaatia koneiltaan ergonomisuutta ja helppokäyttöisyyttä sekä työn keskeytymätöntä kulkua.

”38 Prossa katkaisu ja halkaisu tapahtuvat joystickin nappia painamalla. Kaikki muukin oleellinen on tuotu käden ulottuville. 38 Prolla teet polttopuut nopeasti.

Hakki Pilke 38 Pro pähkinänkuoressa

– Max puun halkaisija 380 mm

– Max klapin pituus 600 mm

– Voimalähde PTO, sähkömoottori, combi

– Halkaisuvoima 10 t

– Halkaisuterät 2/4, 6 ja 8 os.

– HakkiCut™ -sahauskäyttöliittymä

– Poistokuljettimen pyörimisnopeuden säätö + peruutustoiminto

– AC10 automaattinen ketjunkiristin

– Vähäinen huollontarve

– Hydrauliöljysäiliön tilavuus 72 litraa

– Vahvistettu runko

– Päivitetty hydrauliikka

Lue seuraavaksi