Uutiset

Yleinen

Turun Konekeskuksen toimitusjohtajaksi Jouni Oksanen

Jouni Oksanen on nimitetty Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtajaksi 8.1.2019. Vesa Tikan toimisuhde Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtajana on päättynyt 7.1.2019 yhteisestä sopimuksesta. Jouni Oksanen on työskennellyt aiemmin yrityksen vuokrausliiketoiminnan myyntijohtajana ja hän on työskennellyt maatalous- ja konekaupan toimialalla lähes 40 vuotta.

Jouni Oksanen joulukuussa 2018

Juho Luopa on aloittanut nimettyjen työkonevalmistajien tuotepäällikkönä tammikuun alussa. Hän hoitaa muun muassa heinä- ja rehunkorjuukoneiden sekä tienhoito- ja ympäristönhoitokoneiden tuotepäällikön tehtäviä. Juho Luopa on työskennellyt yhtiössä aikaisemmin muun muassa varaosamyyjänä sekä työkalujen ja pienkoneiden myyntitehtävissä Turussa.

Kari Karjalainen on nimitetty myyjäksi Kuopion myyntialueelle. Hän aloittaa tehtävässään 10.1.2019 alkaen. Kari Karjalaisella on monipuolinen myyntikokemus muun muassa maatalouskoneiden, varaosien, tarvikkeiden ja pienkoneiden osalta. Hänen toimipaikkansa on Turun Konekeskuksen uusi toimipiste Toivalassa, Tietäjäntie 5. Toimipisteen avajaisia vietetään myöhemmin talven aikana.

Anna Laaksonen on aloittanut konemyynnin assistenttina joulukuussa. Hän vastaa konemyynnin tuotehallintaan liittyvistä tehtävistä sekä työkoneiden että traktoreiden osalta. Hän on aikaisemmin toiminut yrityksessä muissa tehtävissä.

Esa Puntila aloitti jälkimarkkinointitehtävissä yhtiössä marraskuussa. Hänen tehtäviinsä kuuluu työkoneiden teknisen neuvonnan lisäksi työkoneiden ja MF-traktoreiden takuukäsittely. Hänen toimipaikkansa on Turun Konekeskuksen toimipiste Pirkkalassa. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa SISU Diesel Oy:ssä ja AGCO Power Oy:ssä.

Lue seuraavaksi