Uutiset

Yleinen

Starkin jälleenmyyjäpäivät ja tuotemerkin 30-vuotisjuhlat

Lapinlahdella Stark-tuotemerkillä pyöräkuormaimiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivukoneisiin erilaisia työlaitteita valmistava Lametal Oy järjesti kotimaisille ja ulkomaisille jälleenmyyjille jälleenmyyjäpäivät. Samalla kertaa juhlittiin myös Stark-tuotemerkin 30-vuotista taivalta 14. helmikuuta Lapinlahdella. Tilaisuus piti sisällään yrityksen historiaa, tuotekoulutusta, työnäytöksiä, tutustumista tehtaaseen sekä hieman viihdepuoltakin.

Kuvassa Stark-harjalaitteeseen tutustumassa vasemmalla jälleenmyyjiä. Kolmas oikealta on Tommi Paldanius Lametallilta, sitten Arto Hukka Konekeskolta ja Janne Raati Lametalilta oikealla.

Työnäytöksissä esiteltiin Stark-tuotteita käytännössä. Mukana oli auraa, kauhaa, lumilinkoa, perävaunua, harjalaitetta ja hiekoitinta.

Lametal Oy:n toimitusjohtaja Ari Kuikka esitteli lavalla eri maiden jälleenmyyjille yrityksen henkilökuntaa, eturivissä: myyntijohtaja Marko Miettinen, myyntipäällikkö Hannu Pesonen, Vitali Konstantino, myyntipäällikkö Janne Raati ja tuotepäällikkö Tommi Paldanius.

Ammattikäyttöön tarkoitettu Stark-lumilinko on viimeisimmän tuotekehittelyn tuloksia. Tukipyörien ansiosta lingolla voidaan ajaa vaikka tienpohja ei olisikaan jäässä tai sotkettu.

Stark-kärkikippaavakauha mahdollistaa lastaamisen pienelläkin koneella korkealaitaiseen perävaunuun.

Tehtaan puolella jälleenmyyjät pääsivät tutustumaan Stark-tuotteiden valmistukseen.Lue seuraavaksi