Uutiset

Yleinen

SR-Harvesting on Pronarin maahantuoja

SR-Harvesting (SRH) aloitti syksyllä Pronarin maahantuojana ja uusi myynti on tuottanut tulosta. Tarjolla on koko Pronarin mallisto. Nyt ajankohtaisia sesonkituotteita ovat lumiaurat ja Pronarilla on tarjolla sopiva valikoima.

Lumiauroja on tilattu tehtaalta etukäteen varastoon ja tehtaalla on valmius toimittaa lisää auroja riippuen menekistä. Auroja on tilattu tehtaalta eri sovitteilla, koska oikeat sovitteet voidaan vaihtaa auraan tarvittaessa.

Matti Pesonen hoitaa osaltaan Pronarin myyntiä. Aluemyynnistä odotetaan uutta porrasta myynnin kehittämisessä.

Isoista 4000-auroista valtaosa toimitetaan asiakkaille Volvon sovitteella, kun aura on talven kiinnitetty raskaampaan kalustoon, kun aura kuitenkin on tarkoitettu tieauraukseen. Pienempää 3300-sarjaa sovitellaan kevyempään kalustoon ja sovitteena on Kramer tai joku muu. Pienemmät aurat sopivat hyvin myös jalkakäytävien hoitoon. Valikoimassa on heittävää siipeä ja toimivaa muotoa pihojen aurauksiin.

Pronarin aurat on varustettu vakiona 12 voltin sähköventtiilillä, mutta tarjolla on myös 24 voltin järjestelmää. Kun lohkot ovat sähköohjattuja, työkoneelle ei tarvitse viedä hydrauliikka kuin yksi menopaluulinja ja sähköt. Se helpottaa monella lumiauran asennusta. Ohjaamosta auraa ohjataan näppärästi kytkimillä.

SRH on maahantuojana etsinyt aktiivisesti myös kanavaa, jolla helpottaa jälleenmyyntiä. Pohjoisessa Lakkapää on ottanut Pronarin aurat valikoimiinsa ja uusia jälleenmyyjiä esiteltänee lähiaikoina.

Jousitettu terä on Pronarissa vakiona, jolloin esteeseen ajettaessa vältetään vaurioita.

Tehtaalta saadaan myös lumiauroja mustana. 

Lue seuraavaksi