Uutiset

Yleinen

Loimitraktori ja Loimihuolto muuttivat Pehtoorinkujalle

Loimitraktori, joka on Agritekin maahantuomien traktoreiden New Hollandin ja Case IH ja työkoneiden jälleenmyyjä ja Loimihuolto, joka vastaa kyseisten merkkien varaosista ja huollosta muuttivat yhteisiin tiloihin Pehtoorinkujalle Loimaalla.

Yhteisiin tiloihin muutto oli jatkumoa keväällä julkistettuun muutokseen jälleenmyynnissä, kun Loimitraktori otti myyntiin Agritekin tuotteet ja samalla Loimihuolto otti vastuun varaosista ja huolloista kyseisille merkeille. Kun muutettiin saman katon alle, ovat kaikki Agritekin edustukset ja palvelut Loimaalla saman katon alla. Myynnissä on myös Grenen tuotevalikoima.

Konemyynnin lisäksi tulevaisuuteen pitää suhtautua avoimesti ja uusia asioita pohtien. Yksi on konevuokraus, jota on jo hieman harjoiteltu. Pelisäännöt siinä vain pitää tehdä molemmille osapuolille selväksi.

Loimitraktorin yrittäjä Timo Hulmi on tyytyväinen lopputulokseen tässä vaiheessa. Timo on Loimitraktorissa aloittanut myyjänä vuonna 1992 ja sittemmin sen jälkeen on markkinoilla nähty monta muutosta. Päällekkäisten organisaatioiden purku ei ollut huono tähän markkinatilanteeseen. Toisaalta asiakkaiden palvelua voidaan parantaa, kun yhdestä osoitteesta saadaan laajempi valikoima tuotteita ja palvelua. Timo kuvassa oikealla.

– Mäkelän Jannen kanssa meillä meni ajatukset yksiin, jotta turhia kustannuksia pitää karsia ja laittaa asiakkaan kannalta asiat parempaan järjestykseen. Nyt ollaan asiakkaiden kannalta myös hyvällä paikalla, johon on helppo tulla myös huoltoon, Timo toteaa.

Loimihuollolla on seinän takana avarat ja toimivat huoltotilat.

Lue seuraavaksi