Uutiset

Yleinen

Konekoski Oy huoltaa MTY Suittion traktorit

Konekoski Oy on erikoistunut jo yli 30 vuoden ajan Valmet- ja Valtra-traktoreiden huolto- ja korjauspalveluihin. Vuoden 2008 alusta alkaen yritys on toiminut myös saksalaisten Fendt-traktoreiden sopimushuoltajana. Yksi Konekosken huoltopalveluja käyttävä asiakas on Huittisissa toimiva Maatalousyhtymä Suittio, jolla on kolme Fendtiä ja yksi Valtra.

Konekoski Oy on vuonna 1980 perustettu perheyritys, jonka omistaa toisen polven yrittäjä Sami Koski. Yritys toimii kotimaisten Valtra ja Valmet traktoreiden sopimushuoltajana Forssassa, Loimaalla, Huittisissa ja Turussa sekä saksalaisten Fendt-traktoreiden sopimushuoltajana Loimaalla, Huittisissa ja Turussa. Lisäksi Konekoski hoitaa näiden merkkien varaosapalvelut Forssassa ja Huittisissa. Forssan toimipisteessä on lisäksi IKH-työkalumyymälä sekä työlaitteiden, tarvik-                  keiden ja kulutusosien myyntiä.

Konekosken asentaja Jani Ojala vaihtamassa polttoainesuodattimia Suittion Fendtiin.

Huollon yhteydessä selvitetään usein muitakin traktoriin liittyviä asioita ja vaihdetaan kuulumisia.

Jarkko Suittio lähdössä tyytyväisenä huolletulla traktorilla kohti kotia tekemään kenties lumitöitä.

Konekosken Huittisten toimipisteessä toimii myös tarvike- ja varaosapalvelu. Tietyt huolto- ja varaosat ovat hyllyssä ja loput saadaan seuraavaksi päiväksi tilaamalla Forssasta tai suoraan tehtaalta.

Traktorimyyjä Mikko Harakan toimisto on samoissa tiloissa Konekosken kanssa. Mikko myy Valtra- ja Fendt-traktorit Huittisten alueella. Uutena valikoimiin tulevat Sampo-Rosenlew -leikkuupuimurit ensi vuoden helmikuun alusta.

Miika NyröLue seuraavaksi