Uutiset

Yleinen

Kinetic T8-pienmetsäkone harvesterikouralla -KoneAgria 2019

Kinetic T8-pienmetsäkoneessa on 26 hevosvoiman moottori ja kone on todella ketterä maastossa. Pyöräalustainen yhdistelmä liikkuu maastossa ketterämmin teloilla tai ketjuilla varustettuna kuin traktori. Kinetic voidaan varustaa myös harvesterikouralla.
Kuvassa on AM 300-harvesterikoura, joka on mukana Metsä-Säämäsen esittelypäivillä seuraavan kerran Valkealassa 3. joulukuuta. Harvesterikouralla saadaan karsittua ja katkottua harvennuspuut. Kannattaa käydä katsomassa video Metsä-Säämäsen nettisivuilta. Kokkolalainen perheyritys Bullfighter Oy on erikoistunut norjalaisten tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Valikoimassa on Mybergin hydraulisylintereitä esimerkiksi etunostolaiteen kallistukseen. Myynnissä ovat esimerkiksi Underhaugin rehutalikot ja paalipihdit.

Toinen käyttökohde on perävaunujen aisan hydaulijousitus, joka voi jousituksen lisäksi helpottaa kippaamista. Kippauskulmaa saadaan kasvatettua huomattavasti, kun koko perävaunun runko saadaan kallistettua taaksepäin. Perävaununa on Foss-Eikin kaksiakselisella rungolla oleva dumpperi. Tarjolla on myös kolmiakselinen alusta. Bullfighter myy myös Agromiljön lietekalustoa.

Katso lisää Kinetic T8:n maastokyvystä.

Lue seuraavaksi