Uutiset

Yleinen

Kesla marssittaa uuden tuotekaartin METKO-näyttelyyn

Uuden sukupolven KESLA-hakkurimallisto puolestaan sisältää useita tehokkuutta ja huollettavuutta koskevia parannuksia. CASE-yhteistyöhön liittyen Kesla esittelee kaivinkonealustaisen CASE XTIMBER -harvesterin.

Keslan markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen luonnehtii METKO-näyttelyn antia poikkeuksellisen kiinnostavaksi. Keslan osastot METKOssa ovat 596, 600, 604 ja 608 – laajempana kuin koskaan ennen.

Nyt esiteltävät uutuustuotteet täydentävät Keslan traktori-, kuorma-auto-, harvesteri- ja bioenergialaitevalikoimaa. Tavoitteenamme on olla johtava metsäsektorin Attachment-valmistaja, joka pystyy kokonaisvaltaisesti tarjoamaan lisälaitteet eri alustakoneisiin, Lehikoinen linjaa.

Ensiharvennusten hankintakaupoilla kova kysyntä metsäyhtiöissä

Kesla vastaa kasvavaan kysyntään yhdessä Agrimarketin kanssa. Agrimarketin kautta tarjotaan palvelua ja nopeat toimitusajat asiakkaillemme. Keslan traktorivarusteet kattavat korjuun, metsäkuljetuksen, jatketun lähikuljetuksen ja haketuksen. Mallisto on laaja ja laadukas, Lehikoinen toteaa.

Keslan osastoilla esitellään seuraavat Keslan tuoteperheet uutuuksineen:

KESLA -traktorivarusteet: kattava kuormainmallisto, kaksi uutta metsäperävaunumallia (12T ja 15T) sekä energiapuukourat bioenergiakäyttöön. Kesla esittelee telat metsäperävaunuihin, joilla voidaan lisätä kantavuutta merkittävästi sekä pienentää pintapaineita kuormattuna.

KESLA -kuorma-autovarusteet: uusi KESLA 2010LT -puutavaranosturi

KESLA -bioenergy: KESLA 1045C -kuorma-auto hakkuri laajentaa Keslan hakkurisovelluksia. Lisäksi esittelemme METLAn tekemiä haketustuloksia Kesla C645T -mallilla. Metkossa lanseerataan hakkurimalliston uusi sukupolvi, joka sisältää useita tehokkuutta ja huollettavuutta koskevia parannuksia. Uusi mallisto on C645,T, D ja C1045

KESLA -puunkorjuuvarusteet: Keslan CASE-yhteistyöhön liittyen esitellään tehdasasenteinen kaivinkonealustalle suunniteltu CASE XTIMBER 210B -harvesteri. Xtimber tuoteperhe on ensi esittelyssä Suomessa tässä laajuudessaan. Malliston pienin 135 Xtimber on suunniteltu etenkin pehmeiden maiden puunkorjuuseen.

Kesla tuo uutuutena markkinoille uuden KESLA 800T -ajokonenosturin, joka on samalla lanseeraus metsäkonenosturimalliston laajennukselle. Harvesterikourissa on tehty useita parannuksia ja uutuuksina esitellään KESLA 25SH -sykeharvesteri ja KESLA ProAx -saksikatkaisulisälaite Keslan rullakouriin, markkinointijohtaja Lehikoinen lisää.

Lue seuraavaksi