Uutiset

Yleinen

Katujen puhdistus vedettömäksi Snowek Trombialla

Syksystä 2015 alkaen odotettu katujen, teollisuusalueiden ja kiinteistöjen puhdistuksen uutuusteknologia Snowek Trombia on vihdoin saapunut markkinaversiona Suomen kaduille. Ensimmäinen Trombia luovutettiin huhtikuun alussa H. Granberg Oy:lle Sipooseen ja käyttötunteja ensimmäiselle lanseeraussarjan tuotteelle on kertynyt jo 250 työtuntia. Asiakaspalvelusta ja myynnistä markkinoiden ensimmäisen Trombian takana vastasi Konevel Oy Iisalmesta.

Hannu Granberg on yhtiöineen ollut jo vuosia Snowekin perinteisten harjalaitteiden asiakas ja odotettua uutuutta Granberg joutuikin odottelemaan valitettavan pitkään viime syksystä alkaen.

Snowek tähtää Trombia-teknologialla haastamaan suurten imulakaisukoneiden markkinoita, joille Granbergin ensikokemuksen mukaan etenkin Trombian työteho, ajonopeus ja puhdistusjälki luovat todella vakuuttavan kilpailijan.

”Sivuharjalla ajaessa noin 8 km/h puhdistusnopeus tekee käsittämättömän puhdasta jälkeä. Ensi-arvioiden perusteella tien pinta jää puhtaammaksi kuin imulakaisukoneella. Tästä antaa myös viitteitä, että lyhyeltä kadunpätkältä, joka oli puhdistettu valmiiksi, keräsimme Trombialla vielä perään yli 100 kiloa tomua säiliöön.” kuvaa ensikokemustaan Trombian kanssa Hannu Granberg.

Katso esittelyvideo Snowek Trombian toiminnasta.

Lue seuraavaksi