Uutiset

Yleinen

Jungheinrich avaa toimipisteen Pirkanmaalle

Jungheinrich laajentaa toimintaansa perustamalla toimipisteen Pirkanmaalle. Maaliskuussa 2015 avattava toimipiste sijaitsee Pirkkalassa, läntisen ohitustien ja lentokentäntien välisessä kulmassa. Pirkkalan toimipisteeseen tulee huoltopiste sekä vuokraus- ja myyntitoiminnot. Uusi aluemyyntipäällikkö Timo Pyykkö ja alueesta vastaava huoltoasentaja Markus Rajapuro toimivat toimipisteestä käsin ympäri Pirkanmaata. Jungheinrich Lift Truck Oy:n toimitusjohtaja Mika Laatikainen toteaa, että lentokentän alue on voimakkaasti kasvavaa teollisuusaluetta ja logistisesti erittäin hyvin saavutettavissa. Lisäksi ympäröivä Tampereen talousalue on Suomen toiseksi suurin.

”Kun ryhdyimme kartoittamaan laajentumisen mahdollisuuksia, Pirkkala nousi pian ykköseksi. Lisäksi yrityksellämme on olemassa olevia asiakkaita seudulla ja nyt kykenemme palvelemaan heitä entistä paremmin”, toteaa Laatikainen, jonka mukaan Jungheinrichin Suomen päätoimipaikka sijaitsee Keravalla.

”Kohderyhmämme on paikalliset teollisuusyritykset sekä logistiikan alan toimijat. Yhtenä tavoitteena on nostaa yrityksen tunnettuutta alueella edelleen”, Laatikainen linjaa. ”Uuden toimipisteen perustaminen Pirkkalaan on luonnollinen seuraava askel strategiassamme. Osana Jungheinrich-konsernia haemme kasvua ja koemme, että Pirkanmaalla meillä on kaikki mahdollisuudet onnistua”, Laatikainen toteaa. Hänen mukaansa yritysten investoinnit sisälogistiikan koneisiin ja laitteisiin ovat olleet säästöliekillä, mutta kun markkinat lähtevät kasvuun, tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti. ”Kun nousu alkaa, täytyy olla hyvissä iskuasemissa”, päättää Laatikainen.

Lue seuraavaksi