Uutiset

Yleinen

Geotrim Maxpo 2013 -näyttelyssä

Trimblen Spectra Precision

Testiradalla kävijät pääsevät testaamaan uusia maarakennuksen mittausmenetelmiä: latatonta mittausta sekä kätevän monitoimilaserin automaattisia toimintoja.
Koeradan laitteet ovat Trimblen Spectra Precision -sarjan DR400 DigiRod, latattoman mittauksen mahdollistava kevyt käsilaite, joka toimii myös etäisyysmittarina sekä UL633-laser, joka on ainoa laatuaan, jolla saadaan toiminnot kaikkiin suuntiin xyz-akseleilla.

Trimblen Spectra Precision -sarjaan on tullut kaksi uutta ohjaamonäyttöä konevastaanottimille. RD20 on langaton etänäyttö, joka tuo konevastaanottimen kaivusyvyystiedot työkoneen ohjaamoon. Kirkkaat led-ohjausvalot ja selkeät äänimerkit vapauttavat käyttäjän keskittymään itse työkoneen käyttöön.
RD10 on näyttö LR-sarjan konevastaanottimille. Näyttö toimii lisäksi konevastaanottimen kaukosäätimenä ja näyttää tarkalleen samat ohjausvalot mitä konevastaanotin.

Geotrimin osastolla esitellään, miten nykyaikaiset infrasovellukset toteutetaan Trimblen Vision-sarjan takymetreillä sekä uusimmilla GNSS-järjestelmillä. Osastolla voi tutustua myös maarakentajille sopiviin paikkatietolaitteisiin sekä Trimnet MC Infra VRS -palveluun.

Geotrim Maxpo 2013 -näyttelyssä
Osasto: A20

Maxpo 2013 virallinen messuopas löytyy pdf tiedostona täältä

Lue seuraavaksi