Uutiset

Yleinen

CN Huoltokeskus myy ja huoltaa laatukoneet

CN Huoltokeskus on tuttu yritys Lahden seudun maanviljelijöille, urakoitsijoille ja muille konealan ammattilaisille jo vuosien ajalta. New Holland-, Fiat- ja Ford-maatalouskoneiden huollon ja varaosapalvelun rinnalla aloitettiin viime joulukuussa myös valtuutettu New Holland -maatalouskoneiden myynti. Asiakkaat ovat löytäneet uuden myyntipisteen mainiosti ja erityisesti New Hollandin traktorit ja kurottajat ovat tehneet hyvin kauppansa.

Lahden seudulla luotetaan New Hollandiin

Timo Luumi ja konemyynnistä vastaava Jani Mäyränpää kertovat, että New Hollandin maatalouskoneilla on ollut jo kauan vahva jalansija Lahden alueella. Kun myös aikanaan Ford- ja Fiat-traktoreita omistaneille on luonnollisinta siirtyä New Hollandin asiakkaaksi, on uudella myyntipisteellä hyvä pohja kehittää palveluita vielä entisestään. Mäyränpää kertoo, että myynti on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja New Hollandin maatalouskoneiden kattavan valikoiman ansiosta CN Huoltokeskuksella on tarjota sopiva kone jokaisen maanviljelijän tai urakoitsijan tarpeeseen.

Vuonna 2010 valmistunut korjaamohalli takaa nykyaikaiset olosuhteet koneiden huoltoon ja korjauksiin. Henkilökunnan jatkuvan koulutuksen ja hyvien työvälineiden avulla kalliit koneet saavat arvoisensa toimenpiteet

Timo Luumi kertoo, että CN Huoltokeskuksessa on aina panostettu henkilökunnan koulutukseen ja teknologisessa kehityksessä alan kärjessä kulkemiseen. Korjaamopuolen henkilökunta osallistuu säännöllisesti New Hollandin huoltokursseille ja heillä on työvälineinä alan nykyaikaisimmat työkalut sekä tietokoneohjelmistot. Hyvänä esimerkkinä panostuksesta toimii CNH-oskilloskooppi, jonka avulla vikojen diagnosointi ja paikallistaminen sujuu todella nopeasti. CN Huoltokeskuksen oskilloskooppi on neljäkanavainen, minkä ansiosta sillä voidaan samanaikaisesti mitata vaikkapa neljää eri hydrauliikan osa-aluetta ja tulokset näkyvät välittömästi kannettavan tietokoneen ruudulla. Tämäntasoisia mittauslaitteita ei Suomessa ole vasta kuin muutama, mutta Luumi kertoo panostuksen olleen kannattava, sillä vikojen nopea ja luotettava paikallistaminen on sekä asiakkaan että huoltoliikkeen etujen mukaista.

Palveluiden korkeaa tasoa ylläpitämässä CN Huoltokeskuksella on myös kaksi kovassa käytössä olevaa huoltoautoa ja sesonkiaikoina asiakkaita palvelee päivystysnumero, josta saa nopeasti apua akuutteihin ongelmiin. Varaosapalvelu on myös yrityksessä kunnossa ja kaikki useimmin tarvittavat osat saadaan suoraan hyllystä. Harvinaisempia osia tarvittaessa ne saadaan Ranskasta pikatilauksena parhaimmillaan jopa vuorokaudessa.Lue seuraavaksi