Uutiset

Kuljetuskalusto

Yksityisteiden Talvipäivä Lahdessa

Valtakunnallinen Yksityisteiden Talvipäivä pidetään Lahdessa keskiviikkona 7.2.2018. Paikkana on koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 B.

Yksityisteiden Talvipäivässä esillä on ajankohtaista tietoutta mm. yksityistielain uudistuksesta, kuolonkolareista ja liikenneturvallisuudesta yksityisteillä, valtion rahoitustuesta, roudasta ja kelirikosta, rumpujen jäätymisestä, yksityistieliittymistä ja talvihoidosta. Paikalla myös poliisin edustaja kertomassa toiminnastaan yksityistiellä.

Viereisessä Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa on samaan aikaan kansainvälinen tapahtuma Talvitiepäivät–Winter Road Congress 2018, jonka järjestävät Liikennevirasto, Lahden kaupunki, ELY-keskus, Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumi PTL ja Suomen Tieyhdistys. Yksityisteiden Talvipäivän ohjelmassa iltapäivällä on näin myös tutustuminen tiealan kone- ja laitenäyttelyyn Urheilu- ja Messukeskuksessa ja kunnossapidon työnäytöksiin hallin edustalla.

Yksityisteiden Talvipäivä on tarkoitettu erityisesti tiekuntien hoitokunnille ja osakkaille, kuntien ja yhteisöjen toimihenkilöille, tielautakuntien jäsenille sekä yksityisteiden käyttäjille kuten metsäyhtiöt, elintarviketeollisuus, sorafirmat, hevostallit jne.

Ohjelmasta ym. lisätietoja sivulla www.talvitiepaivat.fi

Lue seuraavaksi