Uutiset

Kuljetuskalusto

Vuoden Kuljetusyritykseksi on valittu Autoyhtymä Roimola ky:n Miehikkälästä

Autoyhtymä Roimola Ky on ollut aikaansa edellä. Yrityksen toimintaa leimaa halu säästää polttoaineen kulutuksessa ja kustannuksissa. Innostus uuteen teknologiaan ja ympäristöystävällisten kuljetuspalveluiden kehittämiseen on omistajaveljeksille Tomi ja Jukka Roimolalle luonteenomaista. Myönteisyys ja positiivinen imago on ollut kilpailuvaltti markkinoilla.

Yritys on kerännyt kuukausikohtaiset polttoainekulutustiedot jo viidentoista vuoden ajan. Vuodelta 1999 laadittiin ensimmäinen ympäristötyökirja ja vuonna 2000 yritys liittyi kuorma- ja pakettiautoliikenteen energiansäästösopimukseen. Koko henkilökunta on koulutettu ennakoivaan ajotapaan. Autoyhtymä Roimola on myös ottanut käyttöönsä Emistra –seurantajärjestelmän.

Roimolan huoltohallissa on otettu käyttöön myös tuulipuistossa tuotettu Luonto-Ilona –sähkö ja rengaspaineita valvotaan langattomasti. Kuljettajakohtainen polttoaineen kulutusseuranta käynnistyi jo syksyllä 2001 ja siitä lähtien kuljettajia on kannustettu taloudelliseen ajotapaan maksamalla ajotapalisää.

Tomi Roimolan mukaan työ on tehty aina kunnolla ja uusiin asioihin on suhtauduttu avoimin mielin.

Lue seuraavaksi