Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Trucks lanseeraa uuden joustavan huoltosopimuksen

Volvo Trucks esittelee uuden käyttöpohjaisen Volvo Flexi-Gold -huoltosopimuksen, jossa kuukausimaksut määräytyvät todellisen ajomäärän mukaan. Näin kuljetusyritykset voivat mukauttaa toimintaansa markkinaolosuhteiden ja kysynnän mukaan entistä joustavammin.

Ajoneuvojen etäyhteydet ovat tasoittaneet tietä uusille, joustaville huoltosopimuksille ja käyttöperusteisille maksumalleille.

Volvo Trucks esittelee nyt uuden Volvo Flexi-Gold -huoltosopimuksen, jolla on sama kattavuus kuin Volvo Gold -sopimuksella, mutta kuukausimaksut on eritelty kiinteisiin ja muuttuviin (kilometriperusteisiin) osiin, jotka on räätälöity kuorma-auton todellisen ajomäärän mukaan. 

”Monilla kuljetusyrityksillä on lyhytaikaisia sopimuksia asiakkaidensa kanssa, tai ne toimivat arvaamattomilla ja vaihtelevilla markkinoilla. Yrityksiltä saadun palautteen perusteella markkinoilla tarvitaan entistä joustavampia huoltosopimuksia. Meillä on nyt käytössämme teknologia, joka mahdollistaa tällaiset dynaamiset ja etäyhteyksiä hyödyntävät ratkaisut”, Volvo Trucksin huoltosopimusliiketoiminnan kehityspäällikkö Thomas Niemeijer toteaa.

Volvo Flexi-Gold -sopimuksen mahdollistaa kehittynyt telematiikka, jonka avulla ajoneuvot voivat lähettää mittarilukeman reaaliaikaisesti Volvo Trucksille. Sopimus tarjoaa asiakkaille 40 prosentin joustavuusalueen, mikä tarkoittaa, että vuosittainen ajomäärä voi ylittää tai alittaa sovitun kilometrimäärän 20 prosentilla. Jokainen kuukausittainen lasku perustuu kyseisen kuukauden todelliseen ajomäärään, ilman lisälaskutusta tai paperitöitä ajokilometrien ylittämisestä vuoden lopussa (joustavuusalueella). Tämän ansiosta sopimus sopii erityisen hyvin asiakkaille, jotka työskentelevät kausimuutosten ja vaihtelevan kysynnän kanssa. 

”Jos ajat vähemmän, niin maksat vähemmän – ja päinvastoin. Volvo Flexi-Gold -sopimus tarjoaa saman kattavuuden ja ylläpidon kuin Volvo Gold -sopimus, samalla ennakoitavalla kustannuksella, mutta huomattavasti suuremmalla joustavuudella mukautuakseen liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin”, Volvo Finland Ab:lla huoltosopimuksista vastaava päällikkö Vesa Soppi kertoo.

Volvo Gold -sopimus on Volvo Trucksin kattavin huoltosopimus, joka sisältää ennaltaehkäisevän huollon, etäyhteyksiä hyödyntävän huoltotarvesuunnittelun ja kaikki kuorma-autojen korjaukset.

”Etäyhteyspalvelujen nopea kehittyminen tuo kuljetusyrityksille aivan uusia tapoja lisätä ajoneuvojen käyttöaikaa ja optimoida ajoneuvojen käyttöä. Joustava maksumalli lisää sopimustarjoukseemme aivan uuden ulottuvuuden”, Volvo Finlandin Vesa Soppi kertoo.

Volvo Flexi-Gold -huoltosopimus on saatavana tietyillä Euroopan markkina-alueilla, ja se tuodaan vähitellen saataville myös uusilla markkinoilla.

Faktat: Volvo Flexi-Gold -sopimus

•  Käyttöperusteinen huoltosopimus. Sekä auton kunnossapitotoimet että kuukausimaksu määräytyvät todellisen ajomäärän mukaan. 
• 40 prosentin joustavuusalue arvioidulle vuotuiselle ajomäärälle.
• Volvo Flexi-Gold -sopimus tarjoaa saman kattavuuden ja käytettävyyden kuin Volvo Gold -sopimus.
• Sopii erityisen hyvin asiakkaille, jotka työskentelevät kausimuutosten ja vaihtelevan kysynnän kanssa.
• Ei lisälaskutusta tai paperitöitä, jos ajokilometrit ylittyvät vuoden lopussa.

LUE MYÖS: Vääntöä ja säästöä

Lue seuraavaksi