Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Truck Centerin rakennustyöt etenevät Jyväskylässä

Volvo Truck Center Jyväskylä

Jyväskylä on logistisesti tärkeässä paikassa, ja Volvo haluaa palvella sekä Keski-Suomen paikallisia kuorma- ja linja-autoasiakkaita, että myös asiakkaita muualta Suomesta rakentamalla uudet nykyaikaiset tilat Jyväskylään. Palveluissa on tarkoitus panostaa etenkin pikahuoltoon.

Jyväskylän uusi Volvo Truck Center huoltokorjaamo on rakenteilla Huletielle Laukaantien varteen, noin kahden kilometrin päähän nykyisestä paikasta. Työt etenevät hyvää vauhtia ja muutto uusiin toimitiloihin on marraskuussa 2020.

Uudessa korjaamossa tulee olemaan kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Tiloissa toimivat myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Uuden korjaamon pinta-ala tulee olemaan noin 2 500 neliömetriä.

Korjaamopaikat ovat 32 metriä pitkiä varustettuina nykyaikaisella tekniikalla. Korjaamoon tulee maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohdepesuja varten yksi puolikas korjaamopaikka varustetaan pesulaitteilla. Korjaamon pihan suunnittelussa on otettu huomioon pitkien autojen tilantarve.

Lue seuraavaksi