Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Pro -tuoteperhe Power Truck Show:ssa

Volvo Trucks on jälleen näyttävästi mukana tulevan viikonlopun Power Truck Show -kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtumassa Kauhavan Alahärmässä. Markkinajohtaja Volvo Trucksin messuosastolla nähdään tänä vuonna uudistuneet valmiit kokonaispakettina myytävät Volvo Pro –tuoteperheen autot.

Volvo Trucksin osasto on tutulla paikalla U131-132, heti pääsisäänkäynnin vieressä. Volvo Trucksin osastolla esitellään osa saatavilla olevista, hiljattain uudistuneista, Volvo Pro -kuorma-automalleista. Volvo Pro on luotu suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja Suomen olosuhteisiin, kattaen myös palvelut. Volvo Pro sisältää asiantuntijoiden optimoiman auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut yhdellä kättelyllä nopeasti ajoon.

 

Volvo Trucksin osastolla U131-132 esittelyssä:   
     PRO City FL 250 4x2R
     PRO X FMX 540 10×4
     PRO Wood FH16 750 8×2 Pusher Tridem
     PRO Recycle FM11 330 6x2R

Palace hallissa on lisäksi esillä näyttävä Volvo Trucks -vetäjä. Lukuisia uusia Volvoja, veteraanimalleja ja tuunattuja Volvo Trucks -asiakasautoja on nähtävillä Power Truck Show:n autonäyttelyalueella. Maalauksista, ruostumattomasta teräksestä ja lisävaloista huolimatta Volvo on aina työkalu, jolla kuljetetaan tavaraa taloudellisesti ja tehokkaasti.

”Arvostamme Volvo-kuorma-autojen rakentajia, joille kustomointi on elämäntapa. He tekevät aikaa ja vaivaa säästämättä työkalustaan persoonallisen ja omannäköisensä. Power Truck Show:ssa on aina esillä Suomen näyttävimmät kustomoidut Volvot sekä Suomesta että ulkomailta, joten odotamme tapahtumaa jälleen innolla”, Volvo Trucksin myyntijohtaja Reino Manninen sanoo.

Esittelyssä uutuus, vain Volvo Trucksilta: Älykäs Rengaspalvelu
Volvo Trucks on tänä vuonna lanseerannut uuden Volvo Älykäs Rengaspalvelun, jonka ansiosta renkailla saa ajettua turvallisesti ja tehokkaasti enemmän kilometrejä. Volvo seuraa renkaiden tilaa, hälyttää vuodon sattuessa ja varaa lähimmän huollon tarvittaessa. Palveluun kuuluvan sovelluksen ansiosta kuljettaja ja kuljetusyritys pysyvät aina ajan tasalla renkaiden tilasta. Volvo Älykäs Rengaspalvelu soveltuu kaikkiin kuljetustehtäviin kaukoliikenteestä jakeluun. Erityisesti palvelusta on hyötyä ajoissa, joissa renkaat joutuvat kovalle koetukselle, kuten maansiirrossa tai puunkuljetuksissa.
”Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla kuljetusliike voi hallita ja ennakoida rengaskulut. Renkailla pystyy ajamaan enemmän kilometrejä, eli tehokkuus paranee. Renkaita tarvitsee hankkia vähemmän, mikä säästää kuluissa”, kertoo Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm.

Volvon Power Trucks Show:n osastolla paikalla ovat asiantuntijat kertomassa rengaspalvelusta lisää. Osastolla on Volvo Pro –autojen sekä Älykkään Rengaspalvelun lisäksi tuttuun tapaan tietenkin myös aina yhtä suosittu Volvo-brändituotteiden myyntipiste.

 

LUE MYÖS: Extra Large

 

 

Lue seuraavaksi