Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo kuorma-autot Maxpossa

Volvo Trucksin tehokkaat ja taloudelliset kuorma-autot ovat mukana Maxpo-messuilla 7.–9. syyskuuta. Volvon osastolla on muun muassa Volvo FMX 10×4 XPro -maansiirtoauto Volvo Dynamic Steering-ohjauksella, ryömintävaihteilla ja ELG-lavalla sekä tehdasvalmis Volvo FM420 6×2 -Hiab-koukkulaiteauto. Volvon asiantuntijat ovat paikalla kertomassa, miten maansiirtoalan yritykset voivat parantaa tuottavuuttaan.

Volvo Trucksin, Volvo Construction Equipmentin ja Volvo Pentan yhteisosasto sijaitsee paikalla A61. Siellä saa kattavan kuvan Volvon maansiirtoratkaisuista ja -palveluista, jotka mahdollistavat tuottavuuden ja kannattavuuden parantamisen.

“Maxpo on Suomen suurin ja tärkein maansiirtoalan tapahtuma. Volvon osastolle kannattaa ehdottomasti tulla, koska siellä näkee kerralla maanrakennuksen molemmat puolet, sen millä kaivetaan ja sen millä kuljetetaan. Mikä muu merkki ei pysty tarjoamaan sekä maansiirtoautoja että työkoneita. Jokaiselle löytyy jotakin uutta ja kiinnostavaa kuultavaa tai nähtävää”, Volvo Finland Ab myyntijohtaja Arto Taipola sanoo.

Volvon asiantuntijat ovat paikalla kertomassa kuorma-autojen kuljetusten tuottavuutta ja tehokkuutta ja kuljettajan työtä helpottavista ominaisuuksista, kuten I-Shift ryömintävaihteista, Volvo Dynamic Steering -ohjauksesta ja teliakselin nostotoiminnosta.

Messuosastolla esitellään Volvon laajan malliston lisäksi myös palveluita. Volvon tuotteiden ja palveluiden avulla voidaan rakentaa maansiirtoratkaisuja, joiden avulla alan yritykset voivat kehittää liiketoimintaansa.

“Volvo tarjoaa yrityksille taloudellisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta. Kuljettajille Volvo on viihtyisä ja turvallinen työympäristö, mikä nostaa työtehoa. Volvon asiakas saa aina laadukasta palvelua, olipa kyseessä maansiirtoauto tai kaivinkone”, Taipola korostaa.

Lue seuraavaksi