Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo-käyttöohjekirjasta mobiiliversio

Volvo Trucksin Kuljettajan käsikirjat ovat nyt saatavana sekä verkkosivuilta ladattuina että mobiilisovelluksena älypuhelimille ja tableteille. Käsikirjoista on aina saatavana uusin versio, jolloin mahdollistetaan niin asiakkaiden, kuljettajien kuin mekaanikoiden pääsy ajantasaiseen ja alustakohtaiseen tietoon.

”Digitaalisen Kuljettajan käsikirjan avulla käyttäjällä on aina pääsy täydelliseen, ajantasaiseen ja yksityiskohtaiseen tietoon, jota voi käyttää myös ilman internet-yhteyttä. Digitaalisessa käsikirjassa on työkaluja, jotka tekevät tiedon etsimisestä helpompaa. Käsikirja sisältää videoita ja kuvia, jotka havainnollistavat, kuinka kuorma-auton eri toimintoja voi käyttää parhaimmalla mahdollisella tavalla”, kertoo Volvo Trucksin projektipäällikkö Malin Ersman.

Uuden Kuljettajan käsikirjan avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti myös käyttöasteeseen. Koska korjaamon työntekijät pystyvät näkemään välittömästi auton varusteet, voivat he vastata aiempaa nopeammin asiakkaan kysymyksiin koskien erilaisia toimintoja ja niiden käyttämistä.

Volvo Trucksin uudet digitaaliset Kuljettajan käsikirjat ovat saatavilla veloituksetta Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM ja Volvo FMX -malleihin.

Digitaaliset Kuljettajan käsikirjat ovat ladattavissa sovelluksena älypuhelimille sekä tableteille AppStoresta ja Google Playsta. Sähköinen versio sekä PDF-tiedosto on saatavilla myös Volvo Trucksin verkkosivuilla.

Lue seuraavaksi