Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo I-Shift DC:lle laatupalkinto

Volvo Trucks on toisena vuonna peräkkäin voittanut arvostetun eurooppalaisen Quality Innovation of the Year Award -laatupalkinnon, joka myönnetään yrityksille, organisaatioille tai yksityishenkilöille, jotka ovat järjestelmällisesti kehittäneet innovaatioita, joilla on selkeä yhteys tunnistettuihin asiakastarpeisiin. Tällä kertaa palkinto myönnettiin uudelle I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteistolle.

”I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteisto on innovaatio, jonka ominaisuudet vaikuttavat kuljettajiin ja kuljetusyrityksiin sekä kuljetuspalveluiden hankintaan ja yhteiskuntaan”, sanoo apulaisprofessori Matti Kaulio ruotsalaisen Kuninkaallisen teknillisen korkeakoulun (KTH) teollisuustieteiden osastolta. Professori Kaulio on ruotsalaisen SIQ-instituutin (Swedish Institute for Quality) edustaja ja kuuluu asiantuntijapaneeliin, joka valitsi tämän vuoden palkinnonsaajan.

”On erittäin hienoa, että kehitystyömme innovaatioiden parissa on huomioitu jälleen kerran. Työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme uusia ratkaisuja, jotka hyödyttävät kuljettajia ja kuljetusyrittäjiä. I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteiston vastaanotto on ylittänyt odotuksemme. Tämän laatupalkinnon vastaanottaminen vahvistaa jälleen sen, että olemme keskittyneet oikeisiin asioihin”, sanoo Volvo Trucksin laatujohtaja Hayder Wokil.

Lue seuraavaksi