Uutiset

Kuljetuskalusto

Vieraile Renault Trucksin tehtaalla virtuaalisesti

Renault Trucks Bourg-en-Bresse

Renault Trucksin uudella verkkosivustolla voi nyt tutustua kuorma-autojen valmistuksen virtuaalisesti. Virtuaaliselle tehdasvierailulle Renault Trucksin Bourg-en-Bressen kokoonpanotehtaalle pääsee ilmaiseksi osoitteessa: https://www.renault-trucks.com/en/about-renault-trucks/factory-tours

Renault Trucksin pääkonttori ja kaikkien keskiraskaiden ja raskaiden kuorma-autojen tehtaat ovat jo vuodesta 1894 sijainneet Ranskassa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lyonissa, Blainville-sur-Ornessa, Limogesissa ja Bourg-en-Bressessä. Bourg-en-Bressen kokoonpanotehdas tunnetaan ranskalaisen teollisuuden lippulaivana, jossa valmistuvat Renault Trucksin raskaat kuorma-autot, T-, C- ja K-sarjat.

Renault Trucks Bourg-en-Bresse

360 asteen näkymä kokoonpanolinjalle

Virtuaalisella tehdasvierailulla pääsee kokemaan kuorma-auton kokoamisen eri vaiheet interaktiivisesti vaikka omalta kotisohvalta käsin. Verkkosivustolla pääsee seuraamaan 360 asteen näkymää liikkuvasta linjasta, jossa operaattorit työskentelevät manuaalisesti

ergonomisten työkalujen ja laitteiden avulla. Jokainen Renault Trucks kuorma-auto on räätälöity vastaamaan asiakkaiden erityisvaatimuksia.

Virtuaalisella tehdaskierroksella on äänikommentteja kuorma-auton valmistuksen kaikista 13 keskeisestä vaiheesta englanniksi. Sivustolla on myös esim. haastatteluita linjalla työskentelevien operaattoreiden ja teknikoiden kanssa.

Renault Trucksin Bourg-en-Bressen tehdas numeroina

  • Kuorma-auton kokoaminen kestää 4,5 tuntia.
  • Kuorma-autoja valmistuu linjalta joka 8. minuutti
  • Yhden kuorma-auton kokoamisessa käytetään 3 kilometriä erilaisia letkuja ja sähköjohtoja sekä 6500 pulttia.
  • Bourg-en-Bresse-tehtaan kokoonpanolinja on 500 metriä pitkä.
  • Bourg-en-Bresse-tehdas on pinta-alaltaan 117 hehtaaria ja työllistää 1350 henkilöä.
Renault Trucks Bourg-en-BresseLue seuraavaksi