Uutiset

Kuljetuskalusto

Veholle uusi paketti- ja kuorma-autojen asiakaspalvelukeskus Kokkolaan

Veho on panostanut viime vuosina voimakkaasti kuorma- ja linja-autoliiketoiminnan asiakaspalveluun sekä oman, koko maan kattavan myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen.

”Panostamme erityisesti asiakkaiden ajoneuvojen elinkaaren hallintaan ja siksi olemme investoineet määrätietoisesti joko täysin uusiin tai uudistettuihin toimitiloihin, nykyaikaisiin ja turvallisiin työvälineisiin sekä henkilöstön koulutukseen”, kertoo Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoiminnan johtaja Rami Keinänen.

”Kokkolan talousalueen myönteinen kehitys sekä paketti- ja kuorma-autokannan kasvu ovat lisänneet palveluidemme tarvetta. Tässä tilanteessa on erityisen ajankohtaista ja tärkeää toteuttaa käynnistetty investointi, jonka avulla voimme varmistaa asiakkaidemme odotusten mukaisen palvelukokemuksen toteutumisen”, Rami Keinänen jatkaa.

Kokkolaan valmistuu uusi toimitalo lokakuussa 2019
Uusi noin 1700 neliömetrin kokoinen toimitalo rakennetaan Kokkolaan osoitteeseen Mestarintie 6. Rakentaminen aloitetaan helmikuussa ja talo valmistuu lokakuussa 2019. Uuteen toimitaloon tulee kahdeksan raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa Mercedes-Benz-kuorma-autoille, Sisu kuorma-autoille sekä erilliset huolto- ja korjauspaikat pakettiautoille. Korjaamon dynamometrihallista tulee 38 metriä pitkä, joka helpottaa uusien entistä pidempien autojen huoltotoimintaa. Lisäksi uudisrakennukseen tehdään tekniset valmiudet katsastustoiminnalle. Uuden toimitalon valmistuessa Veho jatkaa uusien Mercedes-Benz paketti- ja kuorma-autojen myyntiä ja vuokrausta, sekä käytettyjen autojen myyntiä.  

Uusi asiakaspalvelukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Jyväskylän tien varressa. Tontin pinta-ala on 1,3 hehtaaria, joka mahdollistaa hyötyajoneuvojen sujuvan liikennöinnin toimitalon pihassa. Ajo tontille tapahtuu suoraan Mestarintieltä, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asiakasliikenteen.      

Uudet toimitilat tarjoavat hyvät puitteet asiakaslähtöiseen palveluun huolto- ja korjaustoiminnassa sekä automyynnissä
Kokkolan uusi asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla kuutena päivänä viikossa yhden luukun palveluperiaatteella. Palveluihin kuuluu muun muassa Service 24h -hätäpalvelu ja CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut.

Kokkolassa myydään Vehon maahantuomia Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoja sekä Sisu-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa.

Lue seuraavaksi