Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho siirtyi Jyväskylässä Seppälänkankaalle

Veho panostaa Jyväskylään, koska se on logistinen solmukohta ja siten keskeinen paikka. ”Seppälänkankaalle on rakenteilla myös Innoroad Park, joka on tieliikenne- ja ajoneuvotoimialaan erikoistuneiden yritysten ja niitä tukevien yritysten kansainvälinen keskittymä. Veho Hyötyajoneuvot haluaa olla mukana tällaisessa keskittymässä”, sanoo Veho Hyötyajoneuvojen johtaja Juha Ruotsalainen.

Viimeksi Veho Hyötyajoneuvot järjesti avajaiset Jyväskylässä reilu kaksi vuotta sitten. Silloin tilat olivat vanhat ja nopeasti kävi selväksi, että kysyntää palvelulle on ja tarvitaan paremmat tilat. Nyt Jyväskylässä avattu toimitila on Vehon konseptitalo, jollaisia on jo usealla paikkakunnalla ja ensi kesänä jo seuraava Seinäjoella.

Pakettiautoista raskaaseen kalustoon

Jyväskylässä Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja, Fuso Canter –mallistoa ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä myy Sisu Polar kuorma-autoja. Mercedes-Benz pakettiautojen myyntiedustus on nyt tässä toimipisteessä ainoana Jyväskylässä. Luonnollisena osana on hyötyajoneuvojen Vaihtoautokeskus.

Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien huolto- ja varaosapalveluissa. Koska raskaan kaluston ja pakettiautojen huolto- ja korjaustoiminnassa on omat erityispiirteensä, on toimipaikassa erillinen pakettiauto- ja kevytkuorma-autokorjaamo. Raskaan kaluston korjaamossa on neljä läpiajettavaa huolto- ja korjaamopaikkaa. Varustuksena on muun muassa jarrudynamometri, joten paikalla onnistuvat myös katsastukset.

Panostetaan palveluun

Veho Hyötyajoneuvot Jyväskylä palvelee asiakkaitaan viitenä päivänä viikossa, arkisin 7.30-18, sekä lisäksi lauantaisin asiakastarpeiden mukaan. Lisäksi palveluun kuuluu muun muassa 24 h Service sekä myös hyötyajoneuvojen vuokraustoiminta CharterWayRent –palvelun kautta.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö 17 ammattilaisen toimesta. ”Tulemme laajentamaan aukioloaikoja tästä, kunhan saamme rekrytoitua lisää asentajia”, lupaa aluejohtaja Rami Keinänen.

Yhteensä tiloja on noin 2000 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uusiin tiloihin takaavat nykyaikaisen, asiakaslähtöisen ja ammattimaisen myynti- ja huoltopalvelun.

Monipuolisella palvelujen tarjonnalla lähellä asiakasta helpotetaan huolto- ja korjaustoiminnan suunnittelemista ja ajoittamista.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi