Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot ja Jyki Group huoltoyhteistyöhön

Jykillä on takanaan vuosikymmeniä kestänyt yhteistyö entisen Sisu-Auto huoltoverkoston kanssa ja nyt alkava yhteistyö on luonnollinen jatke sille. Veho Hyötyajoneuvojen huoltoverkosto on Jyki Groupille ykkösvaihtoehto, mutta muitakaan ammattitaitoisia korjaamoita ei suljeta pois. Asiakkaalle on kuitenkin helpompaa teettää esim. takuuhuolto Veho Hyötyajoneuvoilla, koska laskutus tapahtuu tällöin suoraan Jykille.

1.1.2010 alkava huoltoyhteistyö on Veho Hyötyajoneuvojen ja Jyki Groupin asiakaslähtöisen toimintatavan tulosta, jolla varmistetaan asiakkaille mahdollisimman helppo sekä vaivaton tapa huoltaa ja korjata ajoneuvonsa sekä mahdollinen perävaunu samassa paikassa yhdellä pysähdyksellä.

Veho Hyötyajoneuvot
Viime vuosina vahvasti kasvanut Veho Hyötyajoneuvot -verkosto kattaa Mercedes-Benz ja Mitsubishi Fuso – myynnin ja huollon lisäksi myös Sisu- ja Renault -kuorma-autojen huollon. Verkosto kattaa koko maan ja palvelee paketti- ja kuorma-autoasiakaskuntaa yhteensä 17 paikkakunnalla. Lisäksi Veho Hyötyajoneuvot tuo maahan Mercedes-Benz ja Mitsubishi Fuso Canter paketti- ja kuorma-autoja sekä Mercedes-Benz ja Setra linja-autoja.

Jyki Group
Jyki Group konserni on kuorma-autojen päällirakenteiden ja perävaunujen valmistamiseen sekä myyntiin keskittynyt konserni, johon kuuluvat Jyki Oy, Fokor Oy, Site Oy, Interconsult i Falkenberg Ab, Metallirakenne Tupamäki Oy ja Wedholms Rostrfria Ab.

Lue seuraavaksi