Uutiset

Kuljetuskalusto

Varustekauppa RST-Steel Oy Pirkkalassa

RST-Steel Oy on ajoneuvojen varusteita myyvä, valmistava ja asentava yritys. Tuotepaletti käsittää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lisävarusteita, kattavan valikoiman valoja sekä muita tarvikkeita, joilla auton tai työkoneen käytettävyyttä tai ulkonäköä voidaan kohentaa. Melko tuoreena tuoteryhmänä ovat huoltoautokalusteet.

Viime elokuussa RST-Steel muutti Pirkanmaalla uusiin tiloihin Pirkkalan Haikanvuoreen. Uusissa tiloissa ovat myymälä, jossa on esillä suuri valikoima varusteita ja tarvikkeita, sekä varasto- ja asennustilat. Asennustilaan mahtuvat myös kaikkein suurikokoisimmat autot, ja sen lattiaan on upotettuna kahdeksan tonnia nostava ajosiltanostin.

”Kun puhutaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista, meidän valttimme on joustavuus. Voimme valmistaa karjapuskurit, valotelineet ja muut osat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suuri osa rst-osista onkin nykyään jollain tavalla yksilöllisiä”, kertoo Jori Hakkarainen RST-Steelin Pirkkalan toimipisteestä.

Hakkaraisen mukaan valaistustuotteet ovat ehkä tällä hetkellä suosituin tuoteryhmä. RST-Steelin tuo itse maahan Lazer-ledvaloja, joiden valikoima täyttää vaativankin tarpeen. Lisäksi myynnissä on runsaasti muiden valmistajien malleja.

Lue seuraavaksi