Uutiset

Kuljetuskalusto

Vannetukku laajentaa raskaalle puolelle

Syron

Raskaan kaluston rengasmarkkinoille ilmestyy uusia kilpailijaehdokas Saksasta vannetukku.fi:n aloittaessaa Syron K-TIR -kuorma-auton renkaiden maahantuonnin. Vannetukku.fi:n tavoitteena on saada merkittävä osuus Suomen kuorma-auton renkaiden markkinoista muutaman vuoden sisällä.

”Olemme panostaneet voimakkaasti kuorma-auton renkaiden maahantuontiin. Aloitamme saksalaisella Syron-laatumerkillä. Syron on tunnettu muun muassa henkilöautojen renkaistaan, joita olemme tuoneet maahan jo parin vuoden ajan menestyksekkäästi. Syronin kuorma-auton renkaat ovat luonnollinen jatko maahantuontiohjelmassamme. Haluamme tarjoa kuluttajille kokonaisvaltaisen paketin erilaisia renkaita niin henkilöautojen kuin raskaan liikenteen tarpeisiin”, sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Raskaan kaluston renkaissa tärkeintä ovat niiden kestävyys, taloudellisuus ja turvallisuus. Syronin tuotekehityksessä on panostettu juuri näihin perusarvoihin ja niiden jatkuvaan parantamiseen.

”Olemme palkanneet lisää väkeä kuorma-auton renkaiden markkinointiin ja tehneet kattavaa tutkimusta alan markkinoista Suomessa. Uskomme, että meillä on erittäin hyvät menestymisen mahdollisuudet, sillä tarjoamme raskaan sarjan ammattilaisille paketin, josta on vaikea kieltäytyä. Olemme tunnettuja siitä, että myymme renkaita edullisemmin kuin muut. Kuorma-auton renkaissa aiomme jatkaa valitsemallamme tiellä. Mottomme on aina ollut, että hyviä renkaita laadusta tinkimättä ja aina oikeaan hintaan”, jatkaa Heiskanen.

Lue seuraavaksi