Uutiset

Kuljetuskalusto

VAK:lta nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

VAK:n jo entuudestaan kattava tuotevalikoima kasvaa jälleen. Jatkossa valikoimaan kuuluvat myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin asiakkaalle heinäkuussa. Kuljetusyksikkö sai erinomaiset testitulokset sekä FNA- että CNA-luokituksissa. Pilottikori varusteltiin Lumikon kylmäkoneella, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja uuden sukupolven ohjausjärjestelmällä, joka turvaa tasaisen lämpötilan kaikkialla korissa. 

”Tämä uusi tuotesegmentti kehitettiin yhteistyössä Lumikon kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja se on inspiroinut kaikkia kehitystyössä mukana olleita. Uutuustuote on hyvä lisä jo entuudestaan laajaan tuoteportfolioomme”, kertoo VAK:n myyntipäällikkö Jani Oikia

”Uutuustuote on heti alkumetreiltä lähtien herättänyt kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. BNA-korit ovat saatavilla meiltä myös sivuovellisina. BNA-korin erikoisuutena on takalippa ja eristetty perälauta, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä takaparioviin verrattuna”, lisää Jani.

VAK:n testatut BNA-korit takaavat:

– Halutun sisälämpötilan (+0…+25 °C ), -30…+30 °C ulkolämpötilassa.

– Vaatimusten mukaisen, tasaisen (+-2 °C) lämpötilan kaikkialla korissa.Lue seuraavaksi