Uutiset

Kuljetuskalusto

VAK avasi toimipisteen Pirkkalaan

Uuden toimipisteen kokonaispinta-ala on1600 neliötä ja piha-alue on riittävän iso moduuliyhdistelmien liikennöintiäkin ajatelleen. Uusi huoltokorjaamo käsittää viisi hallipaikkaa, joista neljä läpiajettavaa. Sisälle mahtuu kerralla esimerkiksi neljä moduuliyhdistelmää ja viisi perävaunua. Huoltohallissa on kaksi 10 tonnin kattonosturia, yksi nosturipaikka ja kaksi huoltokuilua nostimilla sekä kaikki huolto- ja korjaustöissä tarvittavat laitteet ja työkalut.

Huoltokorjaamon päädyssä on omat 21 metriä pitkät tilat maalaamolle ja maalaamon esikäsittelylle, kuten hiekkapuhallukselle. Toisessa päässä rakennusta on Pirkkalan paloaseman hallipaikat, joten sammutuskalustokin on lähellä.

Rakennuksen toisessa kerroksessa on nykyaikaiset sosiaalitilat: ruokailutila minikeittiöineen, pesutilat, pukuhuone, taukotilat omalle henkilökunnalle sekä lepotilat kuljettajille.

Valoisat ja avarat työtilat tarjoavat miellyttävät työskentelyolosuhteet kahdessa vuorossa, arkisin klo 7-21 ja lauantaisin 7-14, työskenteleville mekaanikoille, joita tulee olemaan 12 toiminnan käynnistyttyä täysillä. Työnvastaanotossa asiakkaita palvelee työnjohtaja Tapio Pesonen ja varaosamyynnistä sekä varaosavarastosta vastaa varaosamyyjä Toni Lindholm. Myös VAK huoltopalvelujen jälkimarkkinointipäällikö Juha-Matti Ruuskanen vierailee Tampereella aina tarvittaessa.

Pirkkalan toimipisteessä tehdään kaikki päälirakenteita koskevat huolto-, korjaus- ja muutostyöt, kuten VAK:in muissakin huoltopalvelupisteissä, koskien alusta-, runko-, kori-, sähkö-, hydrauliikka- ja jarrutöitä (A-jarruluvat). Lisäksi Pirkkalassa asennetaan HIAB-tuoteryhmän laitteita sekä takalaitanostimia, lämmityslaitteita ja kylmäkoneita sekä tehdään perävaunujen huoltosopimukset ja katsastukset.

www.vakoy.fi

Miika Nyrö

 

 


 

Lue seuraavaksi