Uutiset

Kuljetuskalusto

Uutuus Z-sarjaan – LOGLIFT 125Z -puutavaranosturi

Loglift 125Z

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab lanseeraa uuden, nostokapasiteetiltaan luokkansa suurimman LOGLIFT 125Z -puutavaranosturin. Samalla Hiab esittelee myös Hi-Cab(TM)-ohjaamon, jossa on 125 parempaan suorituskykyyn tähtäävää parannusta. Nosturissa käytettävä uusi SmartBase(TM)-jalusta helpottaa käsittelemistä, parantaa vakautta ja keventää painoa. Nosturin HPL-rakenne suojaa letkuja iskuilta ja pistoilta.

”Nosturin uudessa jalustassa yhdistyvät LOGLIFTin perinteiset ja laajalti hyvänä pidetyt ratkaisut sekä entistäkin parempi muotoilu. Kestäväksi suunniteltu nosturi on saatu myös helposti huollettavaksi menettämättä kompaktia rakennetta. Olemme kehittäneet nosturia todella monipuolisesti asiakkailta saamamme palautteen perusteella”, sanoo Hiabin puutavaranostureiden suunnitteluinsinööri Toni Kymäläinen.

”Asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuus paranee, mitä enemmän puutavaraa saadaan siirrettyä. Tästä syystä kehitimme nosturin, jonka nostetun kuorman ja omapainon suhde on suuri hyötykuorman kasvattamiseksi. Panostimme samalla myös muihin suorituskykyä lisääviin ominaisuuksiin”, kertoo Hiabin puutavaranosturit-liiketoimintalinjan johtaja Jon Lopez. 

Valmistajan mukaan Hi-Cab(TM)-ohjaamon näkyvyyskerroin on alan paras: ainutlaatuisten Hi-Vis(TM)-panoraamaikkunoiden ansiosta ikkunapintaa on viisi kertaa enemmän. Tämä on vain yksi ohjaamon yleistä turvallisuutta ja suorituskykyä lisäävistä osatekijöistä: muita ovat OPS-hyväksytty iskunkestävä etuovi, ohjaamon alle suojaan sijoitettu ilmastointilaite sekä ohjaamon erilaiset ergonomiaan liittyvät parannukset. 

LOGLIFT 125Z -nosturit käsitellään Hiabin Puolassa sijaitsevassa Stargardin huippumodernissa tehtaassa innovatiivisella, nanoteknologiaan perustuvalla nDurance(TM) -menetelmällä, joka suojaa nosturia joka säällä. Teknisesti edistyneessä ja ympäristöystävällisessä esikäsittely- ja maalausprosessissa jokainen neliömillimetri käsitellään kolmella suojauskerroksella, millä taataan tehokas korroosion esto.

”nDurance(TM)-prosessin sekä uuden nosturin ja ohjaamon innovaatioiden avulla voimme tarjota asiakkaille juuri sitä kestävyyttä, jota he odottavat LOGLIFT-puutavaranostureilta”, Lopez toteaa.

Uusi Hi-Cab(TM)-ohjaamo esitellään Kuljetus- ja logistiikkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 11-13.6.2015.

Lue seuraavaksi