Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusimaa 17 -pääsotaharjoitus sulkee Nesteen Virkkalan Truck-aseman 29.-30.11.2017

Suomen Puolustusvoimien Uusimaa 17 -pääsotaharjoitus järjestetään marras- ja joulukuun vaihteessa Etelä-Suomessa. Osana harjoitusta Puolustusvoimat testaa polttoainelogistiikan suorituskykyä poikkeusoloissa ja häiriötilanteissa Nesteen raskaan liikenteen Truck-asemalla Virkkalassa Lohjalla 29.-30.11.2017.

Asemalla tankataan osa harjoitukseen osallistuvista Puolustusvoimien ajoneuvoista ja pelastuslaitoksen paloautoja.

”Olemme ylpeitä voidessamme olla mukana Puolustusvoimien Uusimaa 17 -harjoituksessa ja testaamassa, miten polttoainelogistiikkamme toimii poikkeusoloissa. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja osana siihen kuuluu valmistautuminen mahdollisiin häiriötilanteisiin. Tämä on meille samalla myös mahdollisuus harjoitella viranomaisten ja pelastuslaitoksen tukemista ja saumatonta yhteistyötä tällaisissa tilanteissa”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg.

Nesteen Virkkalan Truck-asema on suljettu harjoituksen ajan 29.-30.11.2017. Lähimmät muut raskaan liikenteen Neste Truck -asemat löytyvät Lohjanharjulta ja Karjaalta.

Lue seuraavaksi