Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi ohjaavan akselin Nokia Hakkapeliitta Truck F2

Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck F2 omaa entistä aggressiivisemman pintakuvion, jolla saavutetaan maksimaalinen pito. Kehitystyön keskiössä on ollut ajatus, kuinka tehdä jo erittäin hyvästä Nokian Hakkapeliitta Truck F:sta vielä parempi talvieturengas. Nyt uusi F2-malli ottaa paikkansa F:n seuraajana ja tuo lisäpitoa juuri niille hetkille kun sitä eniten tarvitaan – kaikista vaativimpiin talviolosuhteisiin. Rengas on suunniteltu soveltuvaksi niin pitkille ajoetäisyyksille kuin taajamiin.

Hakkapeliitta Truck F2 sisältää monia uusia innovaatioita

Kokonaan uudentyyppinen Spiral Sipe System auttaa pidon säilyttämisessä vielä kuluneenakin. Pintakuvion urissa on erityinen ristikuviointi, jolla saavutetaan parempi renkaan puhdistuvuus ja lisäksi urien kuviointi takaa enemmän pitosärmiä ajoalustaa kohden joka puolestaan parantaa pitoa erityisesti lumella. Pintakuvion urien pohjien kehitykseen on myös panostettu ja F2 omaa entistä tehokkaammat kivenpoistajat, jotka suojaavat renkaan runkoa kivien aiheuttamilta vaurioilta. F2 omaa myös uuden olkapääalueen, joka parantaa renkaan käsittelyominaisuuksia ajettaessa syvemmässä lumessa. Rengas voidaan myös nastoittaa kun haetaan lisäpitoa. F2 omaa myös modernin ja uuden sivupintadesignin, joka tekee sen tunnistettavaksi liikenteessä.

Lamelloinnin nerokkaalla suunnittelulla on saatu pintakuviopalojen kuluminen hyvin tasaiseksi. F2 omaa alhaisen vierin vastuksen sekä melutason.

Nokian Hakkapeliitta Truck F2 tuodaan markkinoille 4 eri koossa: 385/65R22.5, 315/80R22.5, 315/70R22.5 and 295/80R22.5. Tuotteet tulevat saataville syksyn 2017sesonkiin.

”Uudessa F2:ssa on tosi hyvä tuntuma ojan reunan polanteella”, kuvailee Petri Pasanen, puuautonkuljettaja Ivalosta. ”Rengas menee hyvin umpilumeen ja leikkaa hienosti läpi lumen pinnasta, mikä on tärkeää huonoilla teillä.” Nokian Hakkapeliitta Truck F2:n ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vain kapeille metsäteille. ”On siinä hyvä pito myös maantiellä”, Petri hymyilee.

Uransyvyysindikaattori tuo turvallisuutta talveen

Kuten aiemminkin Hakkapeliittatuotteissa, myös uudessa F2 mallissa on Nokian Renkaiden patentoima uransyvyysindikaattori, Driving Safety Indicator (DSI). Kulutuspinnassa olevat numerot kertovat, kuinka paljon pintaa on vielä jäljellä. Lumihiutalesymboli, Winter Safety Indicator (WSI), taas kertoo talviturvallisuudesta. Lumihiutalesymboli pysyy näkyvillä aina 8mm uransyvyyteen asti. Tämän jälkeen suosittelemme uusien talvirenkaiden hankkimista, jotta talviturvallisuus on taattu.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatruckf2

Lue seuraavaksi