Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Nokian NTR 74S

Nokian NTR 74S

Nokian Raskaiden Renkaiden uutuus Nokian NTR 74S takaa vakaan matkan kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Päätiekäyttöön optimoitu rengas on tarkoitettu ensisijaisesti perävaunuihin, mutta soveltuu myös eturenkaaksi. 3PMSF-hyväksytty Nokian NTR 74S tarjoaa kestävyyttä ja taloudellisuutta Pohjolan, Keski-Euroopan ja Venäjän vaihteleviin olosuhteisiin.

Kestävässä Nokian NTR 74S -renkaassa on jämäkkä neliurainen pintakuvio, joka on toteutettu polveilevalla urakuvioinnilla. Uudentyyppinen urakuvio takaa renkaan tasaisen kulumismuodon, ja näin rengas toimii luotettavasti myös kuluneena. Renkaan tukevat olkapäät lisäävät renkaan kestävyyttä vaativissa hiertävissä käyttöolosuhteissa. Tämän lisäksi polveilevat urat poistavat tehokkaasti kiviä, mikä puolestaan vähentää rengasrikon riskiä.

Uutuusrenkaan keskilamellointi noudattaa samaa muotoa kuin polveileva urakuviointi. Lamelloinnin ansiosta saavutetaan hyvä pitkittäis- ja sivuttaispito, mikä parantaa renkaan luotettavuutta kaikissa sääolosuhteissa. Renkaan turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI). Se osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa.

Nokian NTR 74S tarjoaa luotettavuutta ympäri vuoden. Merkkinä pidosta talvisilla teillä renkaalla on M+S-merkinnän lisäksi virallinen 3PMSF-merkintä eli lumihiutalesymboli. Lumihiutalesymbolin saaneet renkaat on todistetusti tarkoitettu vaativiin lumiolosuhteisiin, joten Nokian NTR 74S ei tingi pidosta kinosten keskelläkään.

Nokian NTR 74S on myös taloudellinen valinta. Renkaan vierintävastus on alhainen, mikä pienentää polttoainekulutusta. Laadukkaan kumiseoksen ansiosta rengas tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen vaativissakin ajo-olosuhteissa. Lisäksi renkaan pinnoitettavuus on erittäin hyvä, mikä lisää rungon käytettävyyttä ja alentaa kokonaiskustannuksia. Pinnoitukseen on valittavana useita laadukkaita Nokian Noktop -pintamalleja.

Nokian NTR 74S täydentää Nokian NTR -tuoteperhettä, jonka ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kuorma- ja linja-auton renkaat on kehitetty toimimaan turvallisesti ja yllätyksettömästi olosuhteista riippumatta. Renkaan ensimmäiset koot ovat saatavilla loppukesästä 2015 Pohjoismaissa sekä Euroopassa.

Lue seuraavaksi