Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Nokian NTR 52 -eturengas

Nokian Raskaat Renkaat tuo markkinoille uuden Nokian NTR 52 -eturenkaan keskipitkän ja pitkän matkan rahtiajoon ja linja-autoihin. Tämän etuakselille suunnitellun renkaan kantavuusluokka on edeltäjäänsä Nokian NTR 32:ta korkeampi. Nokian NTR 52 on M+S -merkitty ja sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Uuden rakenteensa ja pintakumiseoksensa ansiosta uutuusrenkaalla saavutetaan hyvä ajotulos ja hyvä pito päätieolosuhteissa.

Renkaan täysin uusi, Euroopan alueella mallisuojattu pintakuvio on toteutettu uudenlaisella polveilevalla urakuvioinnilla.

”Nokian NTR 52 tarjoaa erittäin hyvän kulutuskestävyyden. Kuluessaan renkaan ura muuttuu polveilevammaksi, mikä lisää ripojen sivusuuntaista tuentaa ja samalla parantaa ajovakautta. Uudenlaiset urat vähentävät myös kivien tarttumista uranpohjaan. Nämä ominaisuudet varmistavat, että rengas tarjoaa luotettavan toimivuuden myös kuluneena”, kertoo Nokian kuorma-auton renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.

Tasainen kulumismuoto yhdessä uuden rakenteen ja pintamallin kanssa varmistaa renkaalle pitkän käyttöiän ja enemmän ajokilometrejä. Alhainen vierintävastus puolestaan tuo säästöä polttoainekustannuksiin. Myös renkaan ajoäänen kerrotaan olevan hiljainen, mikä tekee ajokokemuksesta entistä miellyttävämmän.

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin, joka osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa. Nokian NTR 52 on suunniteltu erityisesti Keski-Eurooppaan, Venäjälle ja Pohjoismaihin. Ensimmäiset kolme kokoa ovat saatavilla alkuvuodesta 2015:

Nokian NTR 52 tulee markkinoille keväällä 2015 kolmessa eri koossa, jotka ovat 315/70R22.5, 315/80R22.5 ja 295/80R22.5.

Lue seuraavaksi