Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Nokian Hakka Truck Drive -vetorengas

Nokian Raskaat Renkaat tuo Keski-Euroopan ja Pohjoismaiden vaihteleviin sääoloihin täysin uudentyyppisen vetorenkaan. Hyvää kulutuskestävyyttä, pitoa ja ajovakautta tarjoava Nokian Hakka Truck Drive on tarkoitettu ympärivuotiseen rahti- ja bussiliikenteeseen pitkille ja keskipitkille matkoille. Uudesta renkaasta löytyvät innovaatiot takaavat vakaan ajokäytöksen ja pidon niin vesi- kuin lumisateessakin.

”Nokian Hakka Truck Drive -renkaan innovaatiot on kehitetty turvaamaan kuljettajan matkaa niin kuivalla, märällä kuin lumisellakin tiellä. Ainutlaatuinen olkapäärakenne, V-nuolikuvio sekä lisäurat ja itsegeneroituvat lamellit takaavat renkaan huippuominaisuudet säällä kuin säällä renkaan koko elinkaaren ajan”, kertoo kuorma-auton renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Raskailta Renkailta.

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa myös Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin, joka osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa. Nokian Hakka Truck Drive -rengasta voi käyttää ympäri vuoden, ja se voidaan asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Rengas ei tingi pidosta edes lumella mistä todisteena renkaalla on M+S-merkinnän lisäksi virallinen 3PMSF-merkintä eli lumihiutalesymboli. Ensimmäiset kaksi kokoa, 315/70 R22.5 ja 315/80 R22.5 ovat saatavilla kevään ja kesän aikana kaikkialla Euroopassa. Vuonna 2016 valikoima laajenee koolla 295/80 R22.5.

Lue seuraavaksi