Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi MULTILIFT Ultima -koukkulaite esitellään

Cargoteciin kuuluva Hiab tuo markkinoille seuraavan sukupolven MULTILIFT Ultima -koukkulaitteen ja useita uusia innovaatioita, jotka parantavat laitteen tuottavuutta, helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta.
 
Hiabin uutta MULTILIFT Ultimaa edeltävä MULTILIFT XR -sarja teki MULTILIFT-koukkulaitteista alan markkinajohtajan. 
”Raisiolaiset Terhon veljekset kehittivät vaihtolavalaitteen vuonna 1947 ja kaupallistivat sen vuonna 1949. Siitä lähtien MULTILIFT-brändi on ollut alansa johtava toimija. MULTILIFT Ultima vahvistaa pitkää innovaatioperinnettämme. MULTILIFT Ultimassa hyödynnetään huippuluokan teknologioita. Kamerat, älykkäät anturit sekä edistykselliset liitettävyysominaisuudet tekevät laitteen käytöstä helpompaa ja turvallisempaa”, kertoo Hiabin MULTILIFT-tuotelinjan myynnin ja tuoteliiketoiminnan johtaja Henri Janhonen.
 
MULTILIFT Ultimassa on useita uusia alaa mullistavia innovaatioita, jotka auttavat käyttäjää kaikentyyppisissä kuormaustehtävissä:
· HookliftAssist(TM) tarjoaa käyttäjille kuormankäsittelyyn kolmentasoista kameraperusteista avustusta. 
· SafePositioning(TM) on tunnistusjärjestelmä, jonka ansiosta lavat voidaan liu’uttaa esimääritettyyn asentoon niiden pituuden perusteella. Järjestelmä estää automaattisesti lavan putoamisen takarullilta ja estää muiden laitteiden, kuten ohjaamon takana olevan nosturin vaurioitumisen. 
· MULTILIFT Ultiman integroitu kuormavaaka (patenttia haettu) varmistaa, että asiakas voi maksimoida hyötykuorman ja välttää ylikuormauksesta aiheutuvat maksut. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä laskee painon kuormausprosessin aikana. Näin suuntaa antava lisäpunnitusjärjestelmä voidaan vaihtaa kustannustehokkaampaan ratkaisuun, jonka ansiosta käyttäjä voi työskennellä tehokkaammin.
· FutureTouch(TM)-näyttö on edistyksellinen all-in-one-käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjä voi kattavasti ohjata koukkulaitteen ja muiden lisälaitteiden toimintaa. FutureTouch(TM)-näytön ansiosta käyttäjällä on helppo pääsy diagnostiikkaviesteihin, kuormanilmaisin- ja painotietoihin, integroituun kuormavaakajärjestelmään ja moneen muuhun ominaisuuteen vain yhden kätevän käyttöliittymän kautta.
· uControl edustaa koukkulaitteiden ohjauksen uutta aikakautta: kolme eri ohjausjärjestelmävaihtoehtoa ovat osa Hiabin uControl-alustaa. uControl Base-, Flex- ja Pro-versioiden ansiosta Hiabin asiakkaat voivat valita ohjaustasot tarkasti monenlaisia kuormaustehtäviä varten.
 

MULTILIFT Ultiman yhteydessä voidaan tilata HiConnect(TM)-järjestelmä, joka on Hiabin asiakkaille suunniteltu liitettävä ratkaisu. Ratkaisu parantaa asiakkaiden liiketoiminnan ja liitettyjen Hiab-laitteiden tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Selkeät ja yksinkertaiset näkymät ja kaaviot auttavat asiakkaita seuraamaan käyttöä, suunnittelemaan huoltoja sekä tehostamaan jokaisen yksikön ja käyttäjän toimintaa.
 
Aivan kuten kaikkiin muihinkin Hiab-laitteisiin, uuteen MULTILIFT Ultimaan saa lisävarusteena joustavan Hiab ProCare(TM) -huoltosopimuksen, joka turvaa laitteiden käytettävyyden. Aikataulutettu ennakoiva huolto auttaa pitämään laitteet aina uudenveroisina. Alkuperäisvaraosien ja korkeimpien laatuvaatimusten avulla Hiabin maailmanlaajuinen huoltoverkosto huolehtii ammattimaisesti kaikista asiakkaan laitteista, jolloin rikkoontumisten ja odottamattomien käyttökatkojen riski vähenee.
 
MULTILIFT Ultima -tilausten vastaanotto alkaa IAA-messujen yhteydessä, ja ensimmäiset laitetoimitukset tapahtuvat vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä.
 
Lisätietoja MULTILIFT Ultima -koukkulaitteesta saa mm. Saksan Hannoverissa 20.-27. syyskuuta järjestettävillä IAA-messuilla osastolla P35 sekä torstaina 20. syyskuuta klo 13.30 (EEST) järjestettävässä julkaisutapahtumassa. 
 
Tapahtuma suoratoistetaan reaaliajassa: http://www.hiab.com/en/multilift/highlights/multilift-ultima/

Lue seuraavaksi