Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Michelin X Works – työmaille ja työmaakuljetuksiin

– Rengasrikon aiheuttama työnseisaus voi esimerkiksi rakennustyömaalla vaatia jopa 20 päivän työn, jotta menetetty aika saadaan takaisin. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että rengas kestää erittäin kuluttavia olosuhteita, sanoo Tommi Larmas, raskaan kaluston renkaiden myyntipäällikkö, Michelin Nordic Suomi.

Michelin X Works –renkaassa myös kulutuspinta on suunniteltu vaikeisiin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Uuden V-muotoisen pintakuvion ansiosta kivienpoisto on tehokasta. Erityismuotoiltu pintakuvio poistaa myös tehokkaasti vettä ja helpottaa ajoneuvon käsittelyä asfaltoimattomilla alueilla. Renkaan rakenteen ansiosta paino jakautuu tasaisesti koko maakosketusalueelle, jolloin kuluminen on tasaista ja hitaampaa. Renkaan käyttöikä on siten pidempi.

Michelin X Works voidaan uusia Remix-menetelmällä Michelinin omassa tehdasuusinnassa (noin 88% kaikista pinnoitettavista on/off-rungoista voidaan uusia Remix-menetelmällä). Remix-uusinnan etuna on paitsi kokonaistaloudellinen rengashuolto, myös sen ympäristön rasitusta vähentävä vaikutus. Esimerkiksi kahden renkaan Remix-uusinta säästää 50 kiloa raaka-ainetta verrattuna kahden uuden renkaan valmistamiseen! Remix-uusittu rengas vastaa kuitenkin laadultaan ja suorituskyvyltään sataprosenttisesti uutta rengasta.

Tammikuussa 2012 MICHELIN X Works tulee myyntiin myös koossa 295/80 R22.5.

Lue seuraavaksi