Uutiset

Kuljetuskalusto

Uuden Volvo FMX -maansiirtoauton maailman ensiesittely Bauma-näyttelyssä

”Tämä on erinomainen kuorma-auto ja olen hyvin ylpeä siitä. Uusi Volvo FMX vie meidät – ja asiakkaamme – paalupaikalle”, sanoo Staffan Jufors, Volvo Trucksin pääjohtaja.

Entistä pidemmälle erikoistunut auto

Volvo Trucks on valmistanut maansiirtoautoja jo vuodesta 1928. Volvo FMX on kuitenkin uusi askel entistä pidemmälle vietyä erikoistumista kohti. Tämä on johtanut siihen, että erittäin menestyneestä FM-mallisarjasta on edelleen kehitetty nyt esiteltavä kokonaan uusi Volvo FMX -malli. ”Asiakkaat ovat pyytäneet entistä yksityiskohtaisempaa erikoistumista ja me kuuntelemme heitä”, toteaa Staffan Jufors. ”Erikoisvalmisteinen Volvo FMX on todiste siitä – kuorma-auto on aidosti ja läpikotaisin ominaisuuksiensa veroinen. Se elää vaativista haasteista.”

Painopiste entistä voimakkaammin maansiirtoalan tehtävissä

”Olemme menestyneet jo erinomaisesti nykyisellä Volvo FM -mallilla etenkin Venäjällä, Itä-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Uuden, entistä erikoistuneemman Volvo FMX -kuorma-auton myötä potentiaali kasvattaa markkinaosuuksia suurenee entisestään – kaikilla markkina-alueilla”, Staffan Jufors toteaa.

http://www.volvofmx.com/

Lue seuraavaksi