Uutiset

Kuljetuskalusto

Turvallisesti talveen Renault Trucks D -sarjalla

Renault Trucks D -sarjan kuorma-autoihin voidaan tarvittaessa asentaa erikoisvaativiin sääolosuhteisiin tarkoitettuja varusteita. Automaattisen ketjujärjestelmän ja lämmitetyn tuulilasin ansiosta työ sujuu turvallisesti ankarassakin talvisäässä.

Uusi Renault Trucks D Wide toimitettu Konepilto Oy:lle. Auton luovutti Wetteri Power Oy:n kuorma-automyyjä Jussi Paananen.

Panoraamatuulilaseilla, kaksiosaisilla taustapeileillä, huomiovaloilla ja oven alaosan laseilla varustetun Renault Trucks D-sarja kuorma-autot ovat näkyvyydeltään optimaalisia joka säällä. Koska liikkeelle on päästävä aina ja luotettavuudesta sekä kuljettajan ja kuorman turvallisuudesta on huolehdittava kaikissa sääolosuhteissa, Renault Trucksin valikoimassa on myös lisävarusteita, joiden avulla kovaan pakkaseenkin voi lähteä levollisin mielin.

Renault Trucks D -ajoneuvoihin saa tehdasasennuksena automaattisen Onspot-rengasketjujärjestelmän. Alustan alle kiinnitettävä järjestelmä aktivoidaan kojelaudan katkaisimesta. Ketjut asettuvat paikalleen tienpinnan ja renkaiden väliin keskipakovoiman ansiosta, ja pito säilyy näin hyvänä myös jäällä ja lumella. Täysin automaattisen järjestelmän ansiosta kuljettajan ei tarvitse poistua ohjaamosta, joten sekä turvallisuus että käyttömukavuus on paras mahdollinen.

D-sarjan kuorma-autoihin saa lämmitetyt tuulilasit, jotta näkyvyys säilyy erinomaisena myös pakkasella tai lumisateen jälkeen. Lasilevyjen välissä on sähkövastus, joka sulattaa tuulilasin nopeasti. Järjestelmä myös estää lumen pakkautumisen tuulilasin reunoille ajon aikana, joten varuste sopii erityisen hyvin lumiaurakäyttöön.

Kylmissä olosuhteissa käytettäviin ajoneuvoihin voidaan myös asentaa dieseltoimiset esilämmittimet, jotka helpottavat kuorma-auton käynnistämistä kylmällä kelillä, tai sähkötoimiset esilämmittimet, jotka pitävät moottorin lämpötilan tasaisena. Näin ajoneuvo käynnistyy aina, myös pakkasella. Nämä varusteet sopivat erityisen hyvin, kun on päästävä liikkeelle säällä kuin säällä.

www.renault-trucks.fi/

Lue seuraavaksi