Uutiset

Kuljetuskalusto

Transmarin tytäryhtiö laajentaa toimintaansa Ruotsissa

Tempcon-jakeluautot

Ahvenanmaalaisen Transmar-konsernin Ruotsin tytäryhtiö, AX Transport AB laajentaa toimintaansa yritysostolla. Transmarin jakelutoiminnoista Tukholmassa vastaava, lämpösäädeltyjä varasto- ja logistiikkapalveluja tarjoava AX Transport AB on ostanut Tempcon Stockholm AB:n. Osapuolet ovat lisäksi solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan AX Transport vastaa pohjoismaisen kuljetuskonserni Tempconin kylmäkuljetus- ja logistiikkapalveluista Tukholman alueella.

Sekä AX Transport AB että Tempcon Stockholm AB ovat vuodesta 2019 alkaen harjoittaneet kylmäkuljetustoimintaa Tukholman alueella. Yritykset ovat toimineet samassa kiinteistössä Tuna Gårdsvägenillä Tumbassa. Tempcon-konsernin ja AX Transport AB:n välisestä yhteistyöstä on nyt solmittu sopimus samalla kun Tempcon Stockholm AB:n toiminnot, henkilökunta, ajoneuvot ja toimitilat ovat siirtyneet AX Transport AB:lle.

”Tämä uusi, strateginen yhteistyö tuntuu meistä erittäin hyvältä”, sanoo AX Transportin toimitusjohtaja Henrik Lindahl. ”Jo nyt hyvin strukturoitu toimintamme jatkuu entisellään palvelutarjontamme samalla laajentuessa. Tempcon-konsernin kanssa solmimamme yhteistyösopimus avaa meille täysin uusia mahdollisuuksia nykyisten asiakassuhteittemme samanaikaisesti jatkuessa vakaalla pohjalla”, Henrik Lindahl korostaa. AX Transport toimii myös Transmar-konsernin Ahvenanmaan ja Ruotsin välisten toimitusten terminaalina.

”Meillä on nyt yritysluovutuksen ja AX Transportin kanssa tehtävän strategisen yhteistyön ansiosta entistä paremmat edellytykset tehdä uusia ja laaja-alaisempia sopimuksia”, sanoo Tempcon Groupin konsernijohtaja Christian Hallberg. ”Yhteiset lämpösäädeltyjen tuotteiden varasto-, terminaali- ja kuljetuspalvelumme sekä kapasiteettimme lisääntyvät merkittävästi Tukholman alueella.”Lue seuraavaksi