Uutiset

Kuljetuskalusto

Transjuhalle Renault Trucks T

Vantaalaiselle Transjuha Ky:lle on luovutettu uusi Renault Trucks T -rekanveturi. Auto on ensimmäinen Suomessa ajoon tullut Renault Trucks T -sarjan auto sen jälkeen, kun mallisarja valittiin Kansainväliseksi vuoden 2015 kuorma-autoksi. Renault Trucks T 480 Pusher on kuljetusyrittäjä Juha-Matti Luomanpään ensimmäinen Renault. Vuonna 2009 perustetulla yrityksellä on kaikkiaan kolme autoa, joista kaksi on rekanvetureita ja yksi raskas jakeluauto. Kaikki autot ovat DB Schenkerin ajossa kotimaassa. Yrittäjän mukaan autonvalintaan vaikuttivat kokonaistaloudellisuus, kattava huolto- ja korjaussopimus sekä luottamus vahvaan Volvo Group Trucks organisaatioon

”Perusteellisten koeajojen jälkeen päädyimme Renault Trucks T -malliin. Ratkaisevaa oli kokonaistaloudellisuus eli hankintahinnan lisäksi hyvä polttoainetalous, ajettavuus ja arvio jälleenmyyntiarvosta”, summaa Luomanpää valintaansa. Lopullisesti valinnan ratkaisivat Luomanpään mukaan kattava huolto- ja korjaussopimus sekä luottamus vahvaan Volvo Group Trucks -organisaatioon, joka varmistaa Renault Trucksin myynnin ja huollon toimivuuden. Organisaation merkitys korostuu Luomanpään mielestä erityisesti taloudellisesti vaikeina aikoina.

Luomanpään mukaan ensikokemukset uudesta Renault Trucks T väliteliveturista ovat olleet myönteisiä. Autoa vakituisesti ajava Jukka Heiskanen kiittelee ajettavuutta, ohjaamon hiljaisuutta ja riittäviä säilytystiloja. Myös polttoainetalous on vastannut ennakko-odotuksia. ”Oma lisäarvonsa on tietysti myös sillä, että saamme ajaa Kansainvälinen vuoden 2015 kuorma-auto -tittelillä nimetyllä autolla. Ei se palkinto ole tullut tyhjästä”, vakuuttaa Luomanpää.

Samaa mieltä on myös Renault Trucksin kaupallinen päällikkö Antti Foudila, joka muistuttaa, että kansainvälisten kuorma-autolehtien vuosittain myöntämä International Truck of The Year palkinto on alan arvostetuin tunnustus.

”Tunnustuksen myöntäminen Renault Trucks T -mallistolle oli meille ennen kaikkea tärkeä osoitus tuotteidemme laadusta, joka on vakuuttanut johtavien kuorma-autolehtien päätoimittajista koostuvan kriittisen, mutta asiantuntevan raadin”.

Lue seuraavaksi