Uutiset

Kuljetuskalusto

Trailerimarkkinat Ekerillä

Edellisvuoteen verrattuna odotukset olivat korkeammalla sekä järjestäjillä että näytteilleasettajilla.

Kuten tunnelma, niin myös yleisömäärä nousi hieman viimevuotisesta. Ammattiväkeä oli runsaasti saapunut paikalle. Kuulumisia vaihdettiin kolleegojen kesken ja uushankintoja suunniteltiin.

Ekerin teknisen johtajan Tom Eklundin opastamat tehdaskierrokset olivat jälleen suosittuja. Tom kävellytti vieraita läpi koko tuotannon moneen otteeseen Trailerimarkkinoiden aikana. Sekä lähempänä asuvia että kauempaa tulleita kiinnosti prosessi, kuinka perävaunu muotoutuu valmiiksi tuotteeksi. Myös Ekerin toimitusjohtaja Mikael Eklund tapasi päivien aikana monta hyvää asiakasta ja ystävää vuosien varrelta.

Ekerin valmistusprosesseista yli-jäänyttä tarviketta ja varaosaa markkinoitiin nyt ensimmäistä kertaa mukana olleella löytötorilla. Se keräsi ostajia ympäri Suomen ja näky oli välillä kuin Ikean tarjouspäivillä.

Myös tänä vuonna käytiin huutokauppa viidestä eri kohteesta ja lopulta suurin osa kohteista sai uudet omistajat. Myös monien muiden myytävien trailerien esitekuviin tuli ”myyty-merkintä”.

Ekerin Trailermarkkinat antoivat taas hyvän alun tulevaan kesään, joten eiköhän taas ensi vuonna nähdä Kolpissa, Ekerillä.

Lue seuraavaksi