Uutiset

Kuljetuskalusto

Tractor Pulling SM-osakilpailu Power Truck Show:ssa

Power Truck Show:n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry tiivistävät yhteistyötään. Härmä Pulling järjestää tämän vuoden tractor pullingin SM-sarjaosakilpailun Power Truck Show’n yhteydessä 9.-10.8.2019 Alahärmässä.

Power Truck Show’ssa on nyt mahdollisuus nähdä maailman hevosvoimarikkainta moottoriurheilua Suomen parhaimmiston ollessa paikalla kahdeksassa eri luokassa. Perjantaina vetoareenalla nähdään Super Sport 3600 kg, Race Trucks 6500 kg sekä Farm Sport 6000 kg. Lauantaina kisataan luokissa Super Sport 4500 kg, Race Trucks 8500 kg, Modified, Pro Stock ja Compact Diesel.

Power Trucks Show:n messuyleisöllä on mahdollisuus nauttia messujen yhteydessä näyttävistä pulling-koneista ja vedoista sekä tutustua varikolla kalustoon ja alan huippuihin. Luvassa on jännittävä ja tiivistunnelmainen SM-osakilpailu.

Tieliikenteessä olevat kuorma-autot kilpailevat Truck Pulling luokissa

Myös tieliikenteessä olevat kuorma-autot pääsevät näyttämään voimansa, kun vetoareenalla kamppaillaan Power Truck Show SM-tittelistä. Tieliikenteessä olevat kuorma-autot kilpailevat vakiokuorma-autot ja viritetyt kuorma-autot luokissa. Mukaan kisaan voi lähteä kuka tahansa, jonka kuorma-auto täyttää kilpailuun osallistumiselle asetetut kriteerit. Viime vuonna vakioautojen voiton nappasi tapahtuman kotikuntaan alahärmäläinen Mika Nukala. Viritettyjen kuorma-autojen luokan voiton vei J-P Kainulainen Iisalmesta. Kumpaankin luokkaan otetaan mukaan viisi kilpailijaa.

Voitto ratkotaan lauantaina ja luvassa on erittäin hyvät tavarapalkinnot. Ilmoittautumiset tieliikennekäytössä olevien kuorma-autojen vetokisaan voi tehdä Power Truck Show’n nettisivuilla.

Jyrinää, savua ja tulta tiedossa Bullpro vetoareenalla kumpanakin tapahtumapäivänä!

Härmän SM-osakilpailun selostajana toimii Kalle Lauronen. Kilpailu televisioidaan ja koostelähetykset tulevat AlfaTv:ltä. Härmä Pulling ry vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta.

Lue myös: Power Truck Show järjestetään jo viidettätoista kertaa

Lue seuraavaksi