Uutiset

Kuljetuskalusto

Top-Truck-korjaamo 29 paikkakunnalla

Raskaan kaluston huoltotoiminnassa tapahtuu.Koivunen Oy tuo kansainvälisen Top-Truck huoltokonseptin Suomeen. Konsepti perustuu Groupauto -verkoston toimintamalliin. Top-Truck konseptin erikoispiirre on itsenäisenä säilyvät korjaamot. Se sopii hyvin suomalaiseen raskaan kaluston huoltotoimintaan.

Koivunen Oy sanoo Top-Truck -tyyppisen toiminnan olevan käynnissä viidessätoista maassa. Toimipisteitä näistä löytyy jo yli tuhat. Nyt Suomeen tulleeseen konseptiin kuuluu 29 suomalaista itsenäistä raskaankaluston korjaamoa. Maantieteellisesti ne kattavat koko maan.

Suomen Kuljetuslaite Oy on Top-Truck korjaamo

Suomen Kuljetuslaite Oy kuuluu Top-Truck -konseptiin. Vantaan Hakkilassa sijaitsevassa korjaamossa saa raskaan kaluston huolto-, korjaus- ja katsastuspalvelut saman

Suomen Kuljetuslaite Oy Jarmo Piekäinen kertoi Vantaan korjaamon monipuolisesta toiminnasta. Kuuluminen Top-Truck -konseptiin tuo hyötyä asiakkaille.

katon alta. Top-Truck toiminnan kautta Suomen Kuljetuslaite saa laajan tuki- ja palveluverkoston käyttöönsä. Verkoston kautta Suomen Kuljetuslaite ja muut ketjun itsenäiset korjaamot saavat kattavan tuotevalikoiman, keskitetyt hankinnat, sähköisen varaosaluettelon, yhteistyökumppanit, teknisen tuen, koulutukset ja markkinointitoimet. Jäsenenä voi tarvittaessa helposti vaihtaa tietoa myös keskenään. Pelkästään kuorma-autojen merkkien sisällä voi olla jo erityisosaamista vaativia eroja mallisarjojen välillä.

Kokonaisuudessaan raskaan kaluston lisälaitteet ja varusteet mukaan lukien huolto- ja korjaustoiminta vaativat monipuolista osaamista. Konseptin yhteistyömalliin kuuluu mahdollisuus hyödyntää tietokoneohjelmistoja huolto-ohjekirjojen ja varaosaluetteloiden muodossa. Verkoston myynnissä olevaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa varaosat, lisävarusteet, renkaat, kemikaalit, kiinnitystarvikkeet ja työkalut.

Hyötyä raskaan kaluston korjaamoasiakkaille

Konseptitoiminnan tarkoitus on tuoda suoraa hyötyä raskaan kaluston huolto- ja korjausasiakkaille. Raskaan liikenteen ammattilaisille Top-Truck -palvelu voi tuoda paikalliselle tutulle huoltotoiminnalle aiempaa monipuolisempaa palvelua. Liikkeellä oleva autoilija voi joutua poikkeamaan suunnittelemattoman pysähdyksen vuoksi oman korjaamon sijaan vieraalle korjaamolle. Apu löytyy helpommin, jos ajoneuvoon liittyvää tietoa löytyy vieraasta, mutta samaan ketjuun kuuluvasta korjaamosta.

Top-Truck -konseptin julkistustilaisuudessa oli logot jo vahvasti esillä. Itsenäisten raskaan kaluston korjaamojen saama hyöty konseptista on selvä. 

Verkossa

www.toptruck.fi

www.koivunen.fi

www.suomenkuljetuslaite.fi

Lue seuraavaksi