Uutiset

Kuljetuskalusto

TomTom Trucker 6000 neuvoo rekkaystävälliset reitit

TomTom rekkanavigaattori

TomTom tuo markkinoille uuden Trucker 6000 -navigaattorin, joka on suunniteltu erityisesti raskaan ammattiliikenteen tarpeisiin. Navigaattorin tarjoamat reitit ottavat huomioon ajoneuvon tyypin, koon, painon, kuorman ja nopeuden.

TomTomin palkitun karttateknologian ansiosta kuljettajat saavat ajoneuvonsa profiiliin sekä reaaliaikaiseen liikennetietoon perustuvan realistisen arvion matka-ajasta. Tämän lisäksi navigaattori kertoo reitin liikennekamerat, edessä olevat ruuhkat sekä jonojen alku- ja loppukohdat. Liikennetiedot ovat maksuttomia ensimmäisen vuoden ajan.

”Kuljettajien tehtävänä on kuljettaa kuormansa perille aikataulussa ja turvallisesti. Rekkojen erityisvaatimukset huomioiva navigaattori auttaa kuljettajia ajamaan niin tehokkaasti kuin mahdollista. Tavoitteemme on auttaa pääsemään määränpäähän nopeammin ja sujuvammin”, sanoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava toimitusjohtaja Corinne Vigreux.

Trucker 6000 sisältää karttapäivitykset ilman lisäkustannuksia laitteen koko käyttöiän ajaksi. Rekkakartat päivittyvät neljä kertaa vuodessa. Navigaattori neuvoo valitsemaan risteyksissä juuri oikean kaistan, ja Speak & Go -ominaisuuden avulla laitetta voi ohjata puheella.

Interaktiivista kuuden tuuman kosketusnäyttöä käytetään nipistämällä ja pyyhkäisemällä. Click & Go -magneettijalustan avulla navigaattori on nopea ja helppo asettaa paikoillaan ja napata matkaan. Trucker-navigaattoria voi käyttää myös tavallisessa perheautossa. Trucker 6000 -navigaattori on saatavilla kesäkuun toisesta viikosta lähtien eri puolella Eurooppaa TomTomin verkkokaupasta ja vähittäiskaupoista.

Lue seuraavaksi